Mirela de la Insula Iubirii a făcut închisoare. Concurenta a fost la un pas de moarte

Publicat pe

Sezonul 4 de la Insula Iubirii a venit cu poveşti emoţionante de viaţă. Mirela a mărturisit că a făcut închisoare mai mulţi ani de zile. S-a chinuit în spatele gratiilor şi chiar a fost la un pas de moarte. Dezvăluirile ei sunt cutremurătoare! 

Mirela Elena Baniaş a intrat în concurs alături de Ionuţ Gojman. Povestea lor de iubire nu a rezistat şi amândoi şi-au dat jos brăţările pe parcursul emisiunii. Simbolul dragostei lor a fost rupt. Pe parcursul ediţiilor a ieşit la iveală suferinţa prin care concurenta a trecut.

A lucrat în bancă acum ani de zile. Avea un viitor strălucit, o familie frumoasă care o susţinea mereu. Situaţia lor financiară era extraordinar de bună, însă ea a călcat strâmb. Din „tastatură” aceasta se pare că a comis o mare ilegalitate şi a intrat în închisoare. A avut o pedeapsă mare şi a stat închisă alături de criminale.

Viaţa ei a fost pusă în pericol, noaptea, în timp ce dormea, o altă deţinută a sărit la gâtul ei pentru a o omorî. A fost salvată de o colegă de celulă.

„Am fost închisă într-o închsioare de maximă siguranţă, la Gherla, cred că este cea mai grea din ţară. Am fost mulţi ani pe regim închis din cauza pedepsei mari, nu gravităţii în sine. Nu era o faptă cu violenţă, era cu tastatura oricum.

La anii pe care mi i-au dat, m-au încadrat cu criminale în cameră. Am fost nevoită să stau aproape jumătate din pedeapsă pe un regim închis. Am muncit foarte mult ca să ies de acolo. Am stat un an la spălătorie, am spalat hainele tuturor din penitenciar. Mă dureau braţele să mai întind. Apoi erau nişte sobolani…atât am strigat. Nu era nimeni, nu mă auzea nimeni. Ce să fac?!

Am învăţat să gătesc din nimic, să mă descurc cu ce am.

Apoi ieşeam din penitenciar seara, la 9, pe străzi. Urăsc Clujul când îmi amintesc. Cu o mătură în mână. Stăteam şi dormeam 5 minute. Mai erau persoane care mă recunoşteam din cluburi. A venit cineva la mine, m-a întrebat dacă am nevoie de ceva, de ceva de mâncare. Nu aveam voie să vorbesc deloc. Nu aveam voie să socializez cu civilii. Am zis: cu orice preţ trebuie să ies.

Eu mergeam odată de la bancă acasă şi era la TV epidosul nu ştiu cât, i-a dat 80 de lovituri de cutit bărbatului. Intru în cameră şi una cu un zâmbet mă aştepta. Mi-am dat seama că e aia de la TV. Ea râdea şi m-a întrebat dacă o cunosc.

Mi-a zis că dacă nu am ţigări nu supravieţuiesc şi a făcut o obsesie pentru mine. (..) Îşi făcea cuţite din conserve. Într-o noaptea a vrut să mă atace. Una dintre ele s-a bătut cu ea pentru mine. A venit apoi poliţia şi a zis că ea a vrut să mă omoare. (…) Mi-am plătit prostia cu vârf şi îndesat.”, a declarat Mirela la Antena 1.

Mirela de la „Insula iubirii' a slăbit 20 de kilograme în trei luni

Mirela Baniaş face parte din sezonul 4 al emisiunii „Insula iubirii'. După ce filmările pentru competiţie s-au terminat, concurenta a luat decizia de a slăbi mai multe kilograme. A avut o dietă minune care a dat roade! Iată tranformarea ei!

Foto: Captură video

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter