Mirela de la ”Insula iubirii” și-a făcut o intervenție estetică. Cum arată concurenta acum

Publicat pe

Mirela Băniaș s-a întors din Thailanda, acolo unde s-a filmat emisiunea 'Insula iubirii' și este pusă pe schimbări. Concurenta a trecut pe la medicul estetician și și-a făcut o intervenție estetică. După ce a slăbit considerabil, Mirela și-a mărit și buzele.

Dacă a rămas sau nu împreună cu Ionuț încă nu știm, dar cert este că Mirela vrea să se schimbe total. Concurenta de la 'Insula iubirii' a slăbit 20 de kilograme și nu a vrut să se oprească aici. După ce a devenit cunoscută în toată România, după participarea de la show-ul de la Antena 1, Mirela investește și în aspectul ei fizic.

Mirela și-a mărit buzele, iar schimbarea este mai mult decât evidentă. Transformarea a fost observată de toată lumea.

Mirela de la 'Insula iubirii' și-a făcut o intervenție estetică. Cum arată concurenta acumMirela de la 'Insula iubirii' și-a făcut o intervenție estetică. Cum arată concurenta acum

Cum a slăbit Mirela 20 de kilograme

Mirela a povestit că pe parcursul competiţiei avea 72 de kilograme. Mulţi spuneau că este grasă, mulţi că are o greutate bună la întâlţimea ei, alţii că este cam rotunjoară. Ea s-a ambiţionat şi a luat decizia de a slăbi.

A făcut o schimbare în viaţa sa şi în trei luni a dat jos 20 de kilograme. Iată cum a reuşit.

„M-am tot gândit la voi, cele, care mi-ați scris într-un număr atât de mare, în care mi-ați solicitat dieta mea minune.
Dieta mea minune o pot numi dietă pe baza de urgență😉..și e unică, pentru că este rapidă și sănătoasă😉. Da, așa este în timpul fimarilor de la #insulaiubirii4# aveam 72 de kg, nu eram grasă după gustul unora, eram pufoasă și cu aspect de față,, țeapănă'😂.
Acum era momentul să fac o schimbare în viață mea, și utilizând această,, dietă miraculoasă' am reușit că în 3 luni să ajung la 52 kg și un aspect fizic mai tânăr iar psihicul pe măsură😉', a scris Mirela în mediul online.

Ea a explicat că a reuşit să dea toate kilogramele jos cu ajutorul unei alimentaţii sănătoase, nu este vorba de pastile sau ceaiuri: „E doar alimentaţia sănătoasă. Urăsc pastilele, ceaiurile.'.

Citește și: Trecutul neştiut al lui Ionuţ de la „Insula Iubirii” sezonul 4. Din ce se întreţine bărbatul

Citește și: Hannelore și Bogdan de la 'Insula iubirii' s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter