Mirela Vaida își operează nasul din nou, după rioplastia eșuată de acum 17 ani: „A ieșit și mai strâmb”

Publicat pe

Mirela Vaida este nemulțumită de cum arată nasul ei, așa că prezentatoarea TV s-a hotărât să își facă o operație de rinoplastie. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct este la a doua intervenție chirurgicală de acest fel. În urmă cu 17 ani, Mirela Vaida a mai făcut o operație de rinoplastie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară. Aceasta se bucură de admirația multor oameni pentru calitățile sale incontestabile, dar și pentru naturalațea de care dă dovadă. Totuși, ca fiecare om, și celebra prezentatoare TV își dorește să facă anumite schimbă în ceea ce privește aspectul fizic.

Mirela Vaida își operează nasul din nou, după rioplastia eșuată de acum 17 ani: „A ieșit și mai strâmb'Mirela Vaida își operează nasul din nou, după rioplastia eșuată de acum 17 ani: „A ieșit și mai strâmb'

Mirela Vaida este nemulțumită de forma nasului ei, așa că s-a decis să ajungă pe masa de operație pentru a remedia acest lucru. Totuși, prezentatoarea de la Acces Direct, difuzată de Antena 1, nu este la prima operație de acest fel. Mirela Vaida și-a mai făcut o operație de rinoplastie acum 17 ani.

Citește și: Panică la Acces Direct! Mirela Vaida, atacată din nou de aceeași agresoare:”Sunt terorizată, mi-e frică”

Citește și: Ce salariu are Mirela Vaida.Cât câștigă la Acces Direct și Te Cunosc de Undeva

Citește și: Cum a hotărât Marius Manole să devină actor:„Scena a fost scăparea mea'/ EXCLUSIV

Citește și: Jador, adevărul despre relația cu Georgiana, după ce s-au văzut de câteva ori:„E geloasă'

Mirela Vaida, o nouă operație de rinoplastie

Faptul că Mirela Vaida și-a făcut o operație de rinoplastie acum 17 ani nu este cunoscut de multă lume. La acel moment, prezentatoarea de la Antena 1 și-a dorit să își modifice forma nasului pentru că, spune ea, acesta era strâmb din naștere. Totuși, operația nu a decus așa cum trebuie, iar Mirela Vaida nu a fost deloc mulțumită de rezultat, spunând că a ieșit și mai strâmb decât era din cauza tehnicii utilizate de medic.

De-a lungul timpul, tehnologia și medicina au avansat, iar acum Mirela Vaida este gata să își mai facă o operație de rinoplastie pentru a repara aspectul nasului ei. De asemenea, vedeta a mai spus că s-a născut cu o devieție de sept. De ce nu a făcut Mirela Vaida acest demers mai devreme? Ei bine, după operația care a rezultat a fi un eșec, vedetei i-a fost frică să mai încerce.

Mirela Vaida s-a născut cu o devieție de sept

Acum, Mirela Vaida și-a luat inima în dinți și este gata să se lase pe mâna medicului esteticiam și să își facă o nouă operație de rinoplastie.

M-am nascut cu o deviatie… de sept! Am incercat sa o repar, prin operatie cu „dalta si ciocanul”, in urma cu vreo 17 ani! A iesit si mai stramb! Si uite asa, mi-a fost frica sa mai incerc..', a scris Mirela Vaida pe Instagram.

După ce i-a făcut o vizită medicului estetician, Mirela Vaida este pregătită pentru o nouă operație de rinoplastie, însă nu știe când va avea loc această intervenție chirurgicală. Motivul: operația de rinoplastie necesită o perioadă de recuperare post-operatorie, iar ea trebuie să fie prezentă zilnic în platoul emisiunii Acces Direct.

Îmi trebuie doar timp pentru recuperare! Dar să vă țineți bine când voi apărea cu un nas drept și cârn, ca la 20 de ani!', a mai scris Mirela Vaida pe contul personal de Instagram.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter