Moment In Memoriam Răzvan Ciobanu, la Chefi la cuțite. Creatorul de modă s-a stins din viață în urmă cu 5 luni

Publicat pe

Cea mai nouă ediție Chefi la cuțite, difuzată luni, de la 20:00, le va aduce telespectatorilor Antena 1 o serie de imagini emoționante cu Răzvan Ciobanu, în ultima sa apariție televizată.

În luna aprilie, chiar în etapa jurizărilor pe nevăzute a sezonului 7, Răzvan a ținut să le facă chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu o surpriză culinară, pregătindu-le, după cum chiar el mărturisea, singurul preparat pe care îl putea găti fără cusur: 'Nu știu să fac nimic în bucătărie. Știu să fac haine cu mult, mult înainte de a fi învățat vreodată cum să ard mâncarea', puncta acesta. În cadrul unei jurizări cu totul și cu totul speciale, chef Scărlătescu va dezvălui că Răzvan este și cel care i-a pus în practică viziunea, croindu-i prima tunică de bucătar pe care a purtat-o vreodată juratul, în cadrul celui mai iubit show culinar: 'Cămășile purtate în primele sezoane i le-am făcut eu, după ideile lui. El a fost cu ideile, eu le-am pus în aplicare'.

Moment In Memoriam Răzvan Ciobanu, la Chefi la cuțite. Creatorul de modă s-a stins din viață în urmă cu 5 luniMoment In Memoriam Răzvan Ciobanu, la Chefi la cuțite. Creatorul de modă s-a stins din viață în urmă cu 5 luni

Momentul lui Răzvan Ciobanu la Chefi la cuțite va fi difuzat luni, 7 octombrie, de la 20:00, în memoria designer-ului român, ce s-a stins din viață anul acesta.

Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie 2019, într-un accident de mașină

Moartea designerului a stârnit o serie de controverse, părerile fiind împărțite în ceea ce privește cauza decesului. Au existat voci care au declarat, sub protecția anonimatului, că Răzvan Ciobanu ar fi fost ucis, altele că designerul s-ar fi sinucis. În urma autopsiei s-au detectat cinci substanțe în sângele lui Ciobanu, despre care se crede că ar fi droguri. Ancheta este încă în curs de desfășurare.

Răzvan Ciobanu a fost jurat la emisiunea „Bravo, ai stil!’ (Kanal D), alături de Iulia Albu, Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu în sezonul 1, 2 şi 3. În 2018, el a fost implicat şi în dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri’.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter