Monica Anghel, mărturisiri despre prima decepție în dragoste: "Nu l-am mai bagat în seamă"

Publicat pe

Artista este căsătorită din 2010 și are o familie superbă, însă artista nu a fost nici ea scutită de suferințele din dragoste… Prima experiență de acest gen s-a petrecut în adolescență și a fost, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, pentru Monica Anghel, și prima decepție în dragoste.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Privind-o, nu ai zice că, în spatele zâmbetului ei șugubăț, se ascund și povești triste, dar iată că Monica Anghel nu s-a sfiit să povestească despre prima ei decepție în dragoste, care s-a petrecut pe când era elevă. Din fericire, a reușit să depășească momentul cu brio.

Monica Anghel, mărturisiri despre prima decepție în dragoste: "Nu l-am mai bagat în seamă"Monica Anghel, mărturisiri despre prima decepție în dragoste: "Nu l-am mai bagat în seamă"

Monica Anghel, prima decepție în dragoste… la școală

Permanent în atenția presei și cu precădere de când a slăbit 30 de kilograme și și-a schimbat look-ul complet, Monica Anghel este destul de discretă în privința vieții personale, însă nu se sfiește totuși să vorbească despre ea cu sinceritate și să dezvăluie inclusiv detalii delicate… cum ar fi prima decepție în dragoste.

Citește și: Motivul real pentru care Monica Anghel s-a tuns atât de scurt: „Mi-au scris unii că n-am pic de feminitate'

Citește și: Cum arată Monica Anghel nemachiată, la 50 de ani. A slăbit enorm și e tunsă periuță

Citește și: Monica Anghel, despre lupta ei cu kilogramele în plus: „Eu nu m-am văzut niciodată grasă”

Citește și: Cum arată fiul Monicăi Anghel la 11 ani. Artista a venit cu el la un eveniment monden

Era elevă când s-a îndrăgostit pentru prima oară și, atunci, nu a ezitat să-și exprime sentimentele. Din păcate, colegul de care s-a îndrăgostit nu a fost pe aceeași lungime de undă…

„Nu pot să uit așa ceva, prima dată m-am îndrăgostit la școală. Aveam un coleg, nu mai știu cum îl chema, îmi plăcea mult de el și i-am pus un bilețel în bancă, să-i fac cunoscute sentimentele mele. El l-a văzut, l-a citit și nu mi-a spus nimic. Așa că mi-a trecut brusc și am decis să nu-l mai bag în seamă”, povestit artista pentru FANATIK.

Despre relația cu soțul ei

Chiar dacă Monica Anghel a suferit în dragoste în adolescență și poate viața nu i-a oferit mereu ce a sperat, iată că artista și-a găsit în cele din urmă sufletul-pereche, iar acum este o mamă și o soție fericită. Monica și-a cunoscut soțul, inspector de securitate la aeroport, la un Master în Comunicare, în cadrul Academiei de Poliție. De atunci sunt nedespărțiți și, așa cum ne-a povestit artista, chiar și după atâția ani momentele de tandrețe dintre ei sunt numeroase:

„Are și el momentele lui de răsfăț, dar în general e foarte atent la tot ceea ce fac. Când mergem la o petrecere în mediu privat, unde nu ne vede nimeni, iar eu mă distrez și dansez, e atent să nu ne facă cineva poză. „O să spună presa că nu te-ai machiat. Știi că au mai zis de tine că nu te-ai machiat, îmi spune. Așa, și ce dacă nu m-am machiat? E foarte atent. Ne mai și giugulim, așa. Mă mai duc eu uneori pe la el și-l mai ciugulesc de urechiuță și el se fâstâcește„, a declarat Monica Anghel pentru VIVA!

Mai mult, cântăreața a relatat cu sinceritate și umor reacția soțului său Marian Caraivan – cel ce îi este alături din 2010 – după schimbarea spectaculoasă de greutate.

„Sigur, la început a fost de acord că trebuie să slăbesc, s-a bucurat că am voință, după care au început mici gelozii. (râde) Mă rog, până s-a enervat o prietenă de-a noastră și i-a spus: „Ai înnebunit? Tu crezi că Monica avea nevoie să slăbească pentru a găsi pe cineva, la cât e ea de mișto și la cât de mișto a fost mereu? „Păi și atunci de ce a vrut să slăbească?”, întreabă el. Pentru că s-a operat pe coloană, de aiaaa!, ne-a mai spus Monica.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter