Motivul real pentru care Monica Anghel s-a tuns atât de scurt: „Mi-au scris unii că n-am pic de feminitate”

Publicat pe

Monica Anghel a stârnit un val uriaș de reacții în mediul online după ce a decis să se tundă foartă scurt. Sătulă de comentarii, celebra cântăreață a mărturisit motivul real pentru care a luat decizia controversată. În același timp, artista a avut și un mesaj surprinzător pentru hateri. Iată ce le-a transmis vedeta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Monica Anghel a uimit pe toată lumea de ziua ei de naștere. Odată cu împlinirea a 50 de ani, marea artistă a luat o deicizie radicală. Vedeta s-a stuns atunci foarte scurt, iar fanii ei au reacționat imediat. De curând, aceasta a hotărât să spună lucrurilor pe nume, dezvăluind adevărul din spatele hotărârii sale.

Motivul real pentru care Monica Anghel s-a tuns atât de scurt: „Mi-au scris unii că n-am pic de feminitate'Motivul real pentru care Monica Anghel s-a tuns atât de scurt: „Mi-au scris unii că n-am pic de feminitate'

Schimbarea uluitoare de look a Monicăi Anghel a fost primită de public în mod diferit. Astfel, în timp ce unii au complimentat-o, alții au criticat-o. Gurile rele i-au transmis artistei că de când s-a tuns atât de scurt nu ar mai fi feminină, însă ea a știut să-i pună imediat la punct.

Citește și: Cum arată Monica Anghel nemachiată, la 50 de ani.A slăbit enorm și e tunsă periuță

Citește și: Afacerea pe care a făcut-o Monica Anghel în pandemie:”Am folosit fonduri europene”

Citește și: Mihaela Rădulescu, declarație neașteptată despre fostul soț, Elan Schwartzenberg:„Mi-ar fi plăcut să nu destram căsătoria cu tatăl copilui'

Citește și: Mama Sânzianei Buruiană ia o pensie colosală de la stat.Ce meserie a avut Corina Buruiană

Motivul real pentru care Monica Anghel s-a tuns atât de scurt

Chestionată în legătură cu noua ei freză, Monica Anghel a susținut că s-a tuns atât de scurt, pentru că fizionomia îi permite acest lucru. Vedeta are o formă a capului perfect rotundă, iar urechile și fața îi sunt proporționate. Totodată, ea s-a arătat mândră de părul ei, spunând că acum îi place ce vede în oglindă. De altfel, e de părere că noua coafură se potrivește perfect vârstei de 50 de ani.

„Important este ca mie, când mă uit în oglindă, să-mi placă ceea ce văd. Şi mie îmi place ceea ce văd. E drept că, din fericire, am putut să mă tund aşa, pentru că am capul perfect rotund, am urechile proporţionate, faţa la fel.

Mie mi se pare că arăt extraordinar de bine pentru 50 de ani. Nu mi-am făcut intervenţii la faţă, doar puţin botox între sprâncene pentru că tot timpul stăteam încruntată şi mă întreba copilul dacă sunt supărată pe el. Şi atâta tot, altceva nu mi-am făcut. Dar probabil că moştenirea genetică fiind foarte bună, ăsta e şi motivul pentru care arăt atât de bine', a mărturisit Monica Anghel pentru OK!.

Monica Anghel și-a arătat firea independentă și de această dată. Mai exact, ea a recunoscut că nu s-a consultat cu soțul ei în privința schimării de look. Totodată, cântăreața a transmis că nu doar ea a optat pentru o transformare radlicală, ci și el, lăsându-și părul lung și barbă.

„Dar şi el şi-a lăsat părul lung şi barbă şi s-a tatuat. Deci e OK. Atâta timp cât nu ne facem rău unul altuia şi ne respectăm reciproc, cred că despre asta este vorba, nu contează că eu m-am tuns mai scurt. Dar cred că tunsoarea ţine şi de personalitate, cum eşti tu ca om. Iar eu, dacă sunt un om foarte activ şi nu sunt genul de duduiţă, am simţit că mi se potriveşte. Viaţa e prea scurtă şi e despre altceva: despre a te simţi bine în pielea ta… ', a continuat ea.

Nu mai vreau să fiu închistată'

În continuare, Monica Anghel a explicat că i se pare normal să fie exact cum dorește, atât timp cât nu deranjează pe nimeni. Artista a învățat recent că nu mai trebuie să țină cont de ce spune lumea, iar acum se poartă după bunul plac.

„Nu mai vreau să fiu închistată şi nu mai vreau să fac frumos pentru că trebuie să fac frumos şi aşa dă bine. Atâta timp cât nu deranjez pe nimeni, cred că pot să mă manifest exact aşa cum îmi doresc eu. Consider că după 36 de ani de carieră şi după 50 de ani de viaţă, îmi permit acest lux. Mi l-am câştigat.

Nu sunt un om cu fiţe, sunt un om prietenos, bun, deschis, responsabil, am grijă de familia mea. Ştiu să fiu şi elegantă şi să dau cu aspiratorul. Aşa mă simt bine şi nu m-am schimbat, de fapt. Doar că până acum nişte ani cred că ţineam cont de ce spune lumea, că trebuie să te îmbraci într-un fel. Dar eleganţa şi feminitatea sunt cu totul altceva', a mai transmis artista.

Motivul real pentru care Monica Anghel s-a tuns atât de scurt: „Mi-au scris unii că n-am pic de feminitate'Motivul real pentru care Monica Anghel s-a tuns atât de scurt: „Mi-au scris unii că n-am pic de feminitate'

Mesajul artistei pentru hateri

În încheierea confesiunii, Monica Anghel a spus că a primit și comentarii răutăcioase din partea haterilor. Aceștia i-au reproșat că nu ar mai fi feminină după ce s-a tuns. Vedeta le-a transmis însă că, din punctul ei de vedere, părul nu are nicio legătură cu feminitatea.

„Mi-au mai scris unii pe reţelele astea că n-am pic de feminitate că m-am tuns aşa de scurt. Părul nu are nicio legătură cu feminitatea', a mai mărturisit vedeta.

Sura foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter