Monica Bârlădeanu confirmă relația cu Valeriu Gheorghiță, după ce au fost surprinși în jacuzzi: „Da, e adevărat. La momentul acesta, el nu mai este căsătorit” / EXCLUSIV

Publicat pe . Actualizat Miercuri, 14 iunie 2023, 20:54

Monica Bârlădeanu confirmă relația cu Valeriu Gheorghiță, după ce au fost surprinși în jacuzzi. Monica Bârlădeanu a avut o primă reacție pe internet după ce a fost surprinsă cu Valeriu Gheorghiță într-un jacuzzi. Aceasta a susținut că relația lor nu este una ascunsă și a subliniat faptul că el este un bărbat necăsătorit. De asemenea, și PR-ul artistei ne-a oferit o reacție oficială cu privire la relația lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Monica Bârlădeanu confirmă relația cu Valeriu Gheorghiță, după ce au fost surprinși în jacuzzi. După ce azi au circulat imagini în presa din România, ce-i înfățișa pe Monica Bârlădeanu și pe Valeriu Gheorghiță, împreună într-un jacuzzi, la un resort, actrița a simțit nevoia să vină cu câteva lămuriri importante. Imaginile pot fi văzute AICI.

Monica Bârlădeanu a precizat că, în ciuda speculațiilor, Valeriu Gheorghiță nu mai este căsătorit, fapt subliniat și de PR-ul artistei, într-o declarație exclusivă pentru VIVA. De asemenea, Monica Bârlădeanu a menționat că preferă să păstreze discreția cu privire la viața personală. Iată declarațiile Monicăi Bârlădeanu și ale PR-ului ei!

doua-filme-europene-pentru-monica-barladeanudoua-filme-europene-pentru-monica-barladeanu

Monica Bârlădeanu confirmă relația cu Valeriu Gheorghiță, după ce au fost surprinși în jacuzzi

Monica Bârlădeanu și-a asumat relația cu Valeriu Gheorghiță, după ce, au apărut imagini în spațiul public, cu cei doi într-un jacuzzi. Actrița a ținut să sublinieze că medicul este, potrivit spuselor ei, necăsătorit.

Dragilor,stiu ca circula o stire cu informatii eronate vis-a-vis de relatia mea personala si ca sa nu va faceti ganduri sau sa va puneti intrebari, imi doresc sa aflati adevarul direct de la mine: partenerul meu de viata e un barbat ABSOLUT NECASATORIT, liber de orice obligatie. Nu e o relatie ascunsa, doar ca am acest principiu de care ma tin, sa nu vorbesc public despre viata mea personala.
Va imbratisez tare.
„, a declarat Monica Bârlădeanu despre relația cu Valeriu Gheorghiță, într-o postare pe Instagram.

Contactat de VIVA!, PR-ul Monicăi Bârlădeanu, Aprilia Ivănescu, ne-a oferit câteva declarații în exclusivitate, pe marginea acestui subiect.

Da, este adevărată relația, doar că el, la momentul acesta, nu mai este căsătorit. Informația eronată este aceea că el ar mai fi căsătorit, pentru că s-a spus povestea că el ar fi căsătorit, ceea ce nu este așa.” a precizat PR-ul Monicăi Bârlădeanu, în exclusivitate pentru viva.ro.

Citește și: Ce semnificație are brățara de care Monica Bârlădeanu nu se desparte niciodată. Actrița a asistat la un miracol:'La Psalmul 35 a deschis ochii'

Citește și: Ce a convins-o pe Monica Bârlădeanu să plece de la ProTV la Antena 1:„Mi s-a părut absolut fabulos’

Monica Bârlădeanu, despre despărțirea de Bobby Păunescu

Monica Bârlădeanu s-a despărțit de Bobby Păunescu în urmă cu 9 ani, iar separarea a determinat-o să-și dorească să se îndepărteze de lumea showbizului. Ea a explicat și de ce a preferat să devină low-profile o vreme, mărturisind că, paradoxal, această perioadă nu i-a afectat notorietatea.

„În 2013 am vrut să plec din showbiz. Treceam printr-o despărțire și simțeam că nu vreau să împărtășesc cu nimeni prin ce trec. Și astăzi consider că, odată ce ai crăpat ușa dormitorului tău, a intrat toată lumea și nu mai iese de acolo niciodată. Toată lumea va avea o părere despre viața ta personală. (…)

M-am afundat în treabă, în Los Angeles, și am reușit să gestionez perioada. Dar pauza nu mi-a anulat notorietatea, deși vreo doi ani am stat sub radar, dar asta nu înseamnă că am dispărut,” a mărturisit Monica Bârlădeanu, pe YouTube, la podcastul lui Morar.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton