Ce semnificație are brățara de care Monica Bârlădeanu nu se desparte niciodată. Actrița a asistat la un miracol: "La Psalmul 35 a deschis ochii"

Publicat pe

Nu este niciun secret că Monica Bârlădeanu este o persoană credincioasă, însă puțini știu că actrița nu se desparte niciodată de o brățară cu un puternic mesaj religios. Iată ce semnificație au versurile de pe brățară și ce miracol s-a petrecut de când actrița o poartă la mână.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Monica Bârlădeanu este credincioasă și s-a apropiat de Dumnezeu, divinitatea fiind „dragoste în forma ei pură’ pentru ea. Vedeta a vorbit nu o dată despre conexiunea creată și modul în care a schimbat-o redescoperirea lui Dumnezeu. Puțini știu însă că actrița nu se desparte de o brățară din argint masiv pe care se regăsesc citate din Psalmul 34.

Ce mesaj conține brățara de care Monica Bârlădeanu nu se desparte niciodată

În paralel cu dragostea pentru actorie, Monica Bârlădeanu s-a dedicat și pasiunii pentru bijuterii, actrița dedicându-se unei iubiri mai vechi – bijuteriile, din care a făcut o afacere de succes. Actrița creează accesorii din argint masiv, iar piesele ei sunt extrem de apreciate. Chiar dacă poate purta bijuterii diverse, actrița nu se desparte niciodată de o piesă din argint masiv care conține un citat din Psalmul 34, notează Libertatea pentru femei.

„Molte sono le afflizioni del giusto, ma lEterno lo libera da tutte. Egli preserva tutte le sue ossa, e nessuno di esse è spezzato' („De multe necazuri are parte cel drept, dar Domnul îl izbăveşte de toate. El îi păzeşte toate oasele şi nici măcar unul nu îi va fi rupt').

De altfel, Monica Bârlădeanu are și o poveste memorabilă cu acestă brățară, actrița fiind chiar martora unui miracol.

Ce semnificație are brățara de care Monica Bârlădeanu nu se desparte niciodată. Actrița a asistat la un miracol: "La Psalmul 35 a deschis ochii"Ce semnificație are brățara de care Monica Bârlădeanu nu se desparte niciodată. Actrița a asistat la un miracol: "La Psalmul 35 a deschis ochii"

Monica Bârlădeanu: „La Psalmul 35 a deschis ochii”

Actrița, care nu se desparte niciodată de brățara din argint masiv, pe care fanii ei de pe Instagram o știu foarte bine, are 6 preoți în familie, iar în copilărie își dorea să devină profesoară de religie. Așadar, nu este de mirare că legătura ei specială cu divinitatea a dus-o nu o dată în preajma miracolelor.

Cu doi ani în urmă, actrița a rememorat la Vorbește lumea despre legătura pe care brățara de la mâna ei o are cu unul dintre miracolele la care a fost martoră.

Citește și: Ce spune Monica Bârlădeanu despre căsătorie, la 42 de ani:'Un partener trebuie…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum scapă Monica Bârlădeanu de celulită.La 42 de ani, arată ca la 20

Citește și: Ce a convins-o pe Monica Bârlădeanu să plece de la ProTV la Antena 1: „Mi s-a părut absolut fabulos'

Citește și: Patru mascați de la Poliția Capitalei s-au angajat bodyguarzi la nunta lui Salam. Cum au fost prinși și ce pedeapsă riscă

'Verișorul meu a avut un accident de mașină, a fost transportat la București. Era în comă, în comă, în comă… Eu eram singura care puteam să merg la el, pentru că ai mei erau toți la Iași. Duhovnicul meu a spus «Te duci și îi citești Psalmi, o catismă pe zi (un capitol – n.r.)».

Te duci la un om în comă, care nu are nevoie de mare lucru, nici nu știe că ești acolo. Și îi citesc. Veneam de multe ori de la filmări cu sclipici, cu tocuri și îi citeam. La terapie intensivă și dă-i cu cărticica. La Psalmul 35 a deschis ochii. Am înțepenit! Nu erau șanse să se întâmple asta. Mă uit la el, credeam că se uită prin mine, dar se uita chiar la mine', a povestit Monica Bârlădeanu.

„Am primit de multe ori lucruri pe care le-am cerut doar ca să…”

Într-un interviu recent pentru VIVA!, întrebată dacă crede în planul lui Dumnezeu pentru ea, dacă îi cere sau așteaptă ceva de la el, Monica Bârlădeanu a dat un răspuns surprinzător.

„Cred că e nevoie să-ți pui mereu întrebarea dacă ce ceri e și ce îți e de folos cu adevărat. Cel mai probabil, răspunsul va fi ‘așa mi se pare acum’. Am primit de multe ori lucruri pe care le-am cerut doar ca să descopăr că ele nu erau menite să mă ajute, ci să mă încurce și să învăț odată lecția asta, a cererii cu amendamentul doar dacă îmi e de folos”.

Actrița a povestit, de altfel, că s-a spovedit în 2019, la 20 de ani distanță de la ultima spovedanie, explicând și că, în pofida faptului că la un moment dat își dorise să studieze în domeniu, se îndepărtase foarte tare de religie.

'Lucrurile pe care nu le ierți, sunt poveri pentru tine mai toată viața. Sunt lucruri care te apasă și în momentul în care conștiința e atât de încărcată, simți nevoia să o descarci. Eu, nemergând la biserică decât la ceremonii mondene, deși am 6 preoți în familie, iar la 18 ani aplicasem să îmi iau atestatul de profesoară de religie, așa de tare m-am îndepărtat de religie… Am simțit nevoia să mă spovedesc, lucru care mi se părea absolut înspăimântător, pentru că avusesem experiența cu vreo 20 de ani în urmă și dăduse cineva cu mine de pământ și era descurajant', a mărturisit ea în emisiunea de la PRO TV.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter