Sebastian Dobrincu a avut depresie și bulimie: "Am slăbit 17 kilograme. Mi-am pierdut orice motivație"

Publicat pe

Sebastian Dobrincu a fondat trei companii care l-au făcut milionar, iar numele lui este cunoscut și de Mark Zuckerberg și Tim Cook. În prezent face parte echipa juraților al show-ului „Imperiul Leilor”, difuzat pe Pro Tv. Cu toate astea, puțini lume știe că tânărul a trecut prin momente dificile, confruntându-se cu depresia și bulimia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sebastian Dobrincu a primit bucuros provocarea de a participa în sezonul 3 al emisiunii Imperiul Leilor, unde are ocazia să ajute tinerii antreprenori. Sebastian Dobrincu a devenit unul dintre cei mai buni IT-iști ai lumii după ce s-a mutat singur în America. Astăzi, Sebastian este cel mai tânăr milionar din Silicon Valley, iar rezultatele muncii sale au ajuns la urechile lui Mark Zuckerberg.

Sebastian Dobrincu a avut depresie și bulimie: "Am slăbit 17 kilograme. Mi-am pierdut orice motivație"Sebastian Dobrincu a avut depresie și bulimie: "Am slăbit 17 kilograme. Mi-am pierdut orice motivație"

Multi tineri îl admiră pe Sebastian Dobrincu pentru succesul răsunător pe care îl are. Cu toate astea, puțină lume știe că tânărul milionar s-a confruntat cu momente dificile din cauza stresului. Deși avea mulți bani și un succes enorm în afaceri, Sebastian intrase în depresie și avea bulimie.

Citește și: Care a fost primul loc de la muncă al lui Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor

Citește și: Cum arată casa în care locuiește Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor:”Aici este camera de cinema”

Citește și: Cabral și Cătălin Măruță, schimb de replici, în direct, la TV:„La ce salariu ai, aș munci și eu ca tine'

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, prima fotografie oficială de cuplu.Cum s-au afișat înainte de America Express

Sebastian Dobrincu a avut depresie și bulimie

Sebastian Dobrincu, 23 de ani, are un succes răsunător în afaceri. Tânărul a devenit milionar la doar 17 ani. Deși astăzi are o carieră de succes, Sebastian a trecut prin momente grele până a se bucura de ceea ce are în prezent. Tânărul antreprenor a vorbit pe rețelele de socializare despre faptul că s-a luptat cu depresia și bulimia. În urmă cu mulți ani, Sebastian Dobrincu a trecut prin clipe grele. Acesta a povestit pe rețelele de socializare că s-a confruntat cu depresia, motiv pentru care nu mai putea să mai doarmă și să mai mănânce. În acea perioadă, tânărul a slăbit 17 kilograme, devenind bulimic.

'Am căzut într-o depresie puternică pe care până acum am ascuns-o tuturor, de la familie până la publicul larg. Am început să nu mai pot dormi și mânca, am slăbit 17 kg și am devenit bulimic. Mi-am pierdut orice motivație. Nu mă mai entuziasma nici succesul, nici banii, nici faima. Am lichidat mare parte din acțiunile și investițiile mele, mi-am delegat responsabilitățile și am abandonat orice proiect aveam în derulare', spunea el pe rețelele de socializare.

Sebastian Dobrincu: „Eram atât de trist”

Sebastian a mai spus că, deși locuia într-o casă de lux în Los Angeles, nu era fericit. Mărturisește că merge tot timpul pe plajă unde stătea până seara și simțea că nu mai are motivație să facă nimic. Mai mult, atunci când primea laude din partea oamenilor, se simțea și mai trist.

'Mă trezeam dimineața într-o casă de $4M în Los Angeles, mergeam singur pe plajă și stăteam acolo până seară, uitându-mă la cer. Eram atât de trist, însă lumea mă vedea atât de împlinit, iar fiecare laudă sau apreciere, mă îngropa și mai tare. Țineam tot în mine și nu îndrăzneam să alterez imaginea perfecta din ochii oamenilor', a mai zis el.

Sebastian Dobrincu, sfaturi pentru tineri

Prin mărturisirea făcută, Sebastian Dobrincu a vrut să transmită un mesaj tinerilor care se confruntă cu o situație asemănătoare. Mai mult, antreprenorul a subliniat că niciodată nu vom ști ce lupte duce un om, indiferent de statutul social. Sebastian îi sfătuiește pe tineri să lupte pentru ceea ce își doresc, dar să aibă grijă să nu treacă prin aceeași situație.

Ce poți învăța din povestea mea? Ascunzându-ți nefericirea, naști demoni în tine. Nu există poveste de succes fără sacrificii și eșecuri. Succesul, de orice fel, este o punte alunecoasă pe care te pierzi foarte ușor. Rămâi tu însuți indiferent de parcurs și s-ar putea să eviți situația mea.', a încheiat Sebastian Dobrincu.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter