Patru mascați de la Poliția Capitalei s-au angajat bodyguarzi la nunta lui Salam. Cum au fost prinși și ce pedeapsă riscă

Publicat pe

Patru mascați de la Poliției Capitalei, adică luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS), sunt cercetați disciplinar după ce au fost bodyguarzi la nunta lui Florin Salam, care a avut loc, la începutul acestei luni, într-un club din Constanța.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit, pe 1 iunie, la Constanța, iar petrecerea de nuntă a avut loc într-un club de lux din Mamaia. La petrecere  au fost prezenți sute de oameni, în special din mediul artistic, dar și oameni de afaceri și lideri ai lumii interlope, printre care și Ion Balint, alias Nuțu Cămătaru.

Patru mascați de la Poliția Capitalei s-au angajat bodyguarzi la nunta lui Salam. Cum au fost prinși și ce pedeapsă riscăPatru mascați de la Poliția Capitalei s-au angajat bodyguarzi la nunta lui Salam. Cum au fost prinși și ce pedeapsă riscă

Cum au fost prinși mascații -bodyguarzi la nunta lui Salam

Potrivit unor surse din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) citate de gândul.ro, la aproximativ două săptămâni de la nunta lui Florin Salam, ofițerii Direcției Generale de Protecție Internă (DGPI) ar fi întocmit un raport pe care l-ar fi prezentat superiorilor de la minister.

În raport se menționează că patru lucrători SAS, din cadrul Poliției Capitalei, ar fi participat, în calitate de agenți de pază, la petrecerea de nuntă a cântărețului Florin Stoian, zis Salam.

Citește și: Raluca Pastramă s-a căsătorit, gravidă în luna a șaptea.Primele imagini de la nuntă

Citește și: De ce au divorțat, de fapt, Alexandra Dinu și Adrian Mutu:„Eram vedete, simțeam presiune peste tot’

Citește și: Aflată în plin divorț, Alina Sorescu își ia fetițele cu ea la concerte:'Le place să vină cu mami'

Ce pedeapsă riscă mascații care au fost bodyguarzi la nunta lui Salam

Sursele citate au precizat că ofițerii de informații i-ar fi văzut pe cei patru în imaginile difuzate de instituțiile de presă care au relatat de la nunta lui Florin Salam și ar fi întocmit un raport care fost prezentat conducerii MAI.

Agenții SAS ar fi fost deja chemați la raport și ar fi cercetați disciplinar.

Aceștia ar putea, însă, să facă și obiectul unei anchete de natură penală, dacă se va dovedi că au încasat și în trecut sume de bani 'la negru', pentru care nu au plătit impozite și care nu s-au regăsit nici în declarațiile de avere, pe care sunt obligați, prin lege, să le depună în fiecare an.

Poliția Capitalei a anunțat că a fost dispusă „efectuarea de verificări prin Serviciul de Control Intern, iar la finalizarea acestora, în funcție de rezultat, vor fi dispuse măsuri în consecință'.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter