Monica Gabor refuză să mai vorbească cu Irinel Columbeanu: „I-am trimis mesaje, dar nu mi-a răspuns”. Ce relație are afaceristul cu fiica lor

Publicat pe

Se pare că Monica Gabor refuză să mai vorbească cu Irinel Columbeanu. Irinel Columbeanu nu a mai vorbit de luni de zile cu Monica Gabor. S-au dus vremurile când Irinel Columbeanu era unul dintre cei mai prosperi afaceriști din România. După divorțul de Monica Gabor, Irinel s-a confruntat cu probleme financiare, iar acum duce un stil de viață destul de austeră. Acesta a relalat că nu a mai vorbit de luni de zile cu Monica Gabor, dar că menține legătura cu fiica lor, Irinuca.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Monica Gabor refuză să mai vorbească cu Irinel Columbeanu. Irinel Columbeanu nu a mai vorbit de luni de zile cu Monica Gabor. Irinel Columbeanu, 65 de ani, a fost unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din țară și a avut o serie de relații cu femeie superbe, de la Romanița Iovan, până la cea care i-a devenit soție, Moninca Gabor. Afaceristul pare că a avut parte numai de ghinioane după divorțul de Monica Gabor și și-a pierduut o bună parte din avere.

Monica Gabor refuză să mai vorbească cu Irinel Columbeanu: „I-am trimis mesaje, dar nu mi-a răspuns'. Ce relație are afaceristul cu fiica lorMonica Gabor refuză să mai vorbească cu Irinel Columbeanu: „I-am trimis mesaje, dar nu mi-a răspuns'. Ce relație are afaceristul cu fiica lor

Monica Gabor refuză să mai vorbească cu Irinel Columbeanu, de câteva luni

Irinel Columbeanu trăiește în condiții modeste, în timp ce fosta soție, Monica Gabor este în SUA, cu fiica lor Irinuca. Monica s-a recăsătorit cu un afacerist de origine asiatică, Mr. Pink, iar relația merge ca pe roate. Doar Irinel a rămas cam „singurel” și duce dorul vremurilor de altădată. Acesta a declarat că nu a mai vorbit de luni de zile cu mama fiicei sale și că își va petrece sărbătorile acasă.

Citește și: Irinel Columbeanu s-a săturat de manechine și caută alt gen de iubită, la 65 de ani: „Nu are trebuie să arate într-un fel anume, ci…”

Citește și: „Stătea ghemuită și parcă plângea”. Monica Gabor a vrut să divorțeze de Irinel Columbeanu la scurt timp după nuntă

Citește și: „O psihoză de femeie, nu am iubit-o'. Fulgy continuă scandalul cu Bia Khalifa, după ce ea a cerut ordin de protecție împotriva lui. Fiul Clejanilor a scăpat de brățara de monitorizare

„Cel mai probabil, de Paște, o să stau acasă, nu mă duc nicăieri, nu mă duc la Monica. O să vedem. Eu sunt o persoană care acționează sub imperiul momentului. Am vorbit cu fiica mea, Irinuca, recent. M-a sunat acum vreo două nopți și am vorbit despre ale noastre. Am o relație ok cu ea. Monicăi i-am mai trimis mesaje scrise, în ultima perioadă, dar nu mi-a răspuns. Nici nu necesita un răspuns la ce îi scriam eu. Cu ea nu am mai vorbit deloc în ultimele luni, nici nu m-a invitat de Paște, la ea, în America. Nu, nu!', a declarat pentru Click!, Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu: „Momentan nu am iubită”

Irinel Columbeanu este oarecum mulțumit de statutul financiar actual, însă din punct de vedere amoros nu există nicio femeie în viața lui, acesta preferând să stea singur.

Cu banii sunt ok. Nici prea – prea, nici foarte – foarte bine. Mă descurc. Momentan nu am o iubită, nici nu am nevoie de cineva lângă mine. Nu m-am săturat de femei, dar stau mai bine singur, eu cu gândurile mele', a mai adăugat acesta.

Irinel Columbeanu a avut o avere de 150 de milioane de euro

Irinel Columbeanu a fost unul bogați oameni din România, cu o avere estimată, în 2006, la 60 de milioane de euro, în 2007 la 150 de milioane euro, iar în 2008 scăzuse la 40 de milioane. În 2009 mai rămăsese doar cu 7 milioane de euro. De asemenea, în perioada sa de glorie, afaceristul conducea un autoturism de 220.000 de euro – singurul exemplar de Bentley în doua culori din lume.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter