Monica Iagăr s-a recăsătorit și și-a botezat băiețelul. Ce ținută a îmbrăcat fosta sportivă

Publicat pe

Monica Iagăr s-a recăsătorit sâmbătă cu alesul inimii sale. În biserică, preoții i-au și botezat copilul, băiețelul pe care l-a născut la sfârșitul lunii august. Evenimentul a fost unul restrâns, dar special pentru întreaga familie.  

Eveniment mare în familia fostei sportive Monica Iagăr. Vedeta s-a recăsătorit cu alesul inimii sale și, mai mult de atât, și-a botezat băiețelul. Sâmbătă, puțin după ora prânzului, Monica Iagăr alături de Cristi Neacșu, de fetițe și de băiețelul recent născut, dar și de familie și apropiați, au pășit în fața unei biserici din București.

Cu toții s-au pregătit de nuntă. Vedeta, la ani de zile de la divorțul de Cosmin Cernat, a decis să își unească destinul în fața lui Dumnezeu alături de Cristi Neacșu, cel care îi este alături și la bine și la rău. Îmbrăcată într-o rochie simplă, bleumarin, mulată pe corp, cu pantofi de aceeași nuanță, vedeta a atras privirile, mai ales ca o mamă grijulie.

A împins căruțul în care se afla micuțul, i-a aranjat ținuta și a fost fericită pentru clipele frumoase, în familie. Monica Iagăr a postat pe Facebook o poză și de la botezul băiețelului său, de când preotul îl creștina. Fosta sportivă a avut și un mesaj: „Mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi la crestinarea lui Daryus Efrem Vladimir”

Monica Iagăr s-a recăsătorit și și-a botezat băiețelul. Ce ținută a îmbrăcat fosta sportivăMonica Iagăr s-a recăsătorit și și-a botezat băiețelul. Ce ținută a îmbrăcat fosta sportivă

Monica Iagăr a făcut fertilizare in vitro

Exclusiv pentru VIVA!, Monica Iagăr a povestit cum a rămas însărcinată.

Vestea că ești însărcinată ne-a luat pe toți prin surprindere… Când ți-ai dat seama că îți dorești să devii mamă din nou?

Ne doream un băiețel și Dumnezeu ne-a dat ceea ce ne-am dorit. Credința în EL ne-a făcut să ne dorim să devenim părinți.

Din câte știu, ai pierdut o sarcină. Multe femei trec prin astfel de evenimente nefericite și aș vrea să le povestești experiența ta…

Pierderea unei sarcini este dureroasă, dar nu m-a împiedicat să merg mai departe. Această experiență te face puternică și mai aprigă. Am căutat soluții în stânga și în dreapta până când cineva mi-a dat soluția pe care eu o așteptam. Și aș vrea să îi mulțumesc medicului Băluță Marilena, care m-a încurajat și care a fost alături de mine tot timpul. Cred că s-a înțeles deja că această sarcină este prin fertilizare in vitro, și acest lucru nu se poate fără un medic care să fie implicat. Asta a făcut doamna doctor, s-a implicat și a reușit.

Foto: Facebook, Click – Mihai Ionescu  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter