Monica Tatoiu, declarații neașteptate despre decesul tatălui ei: „Nici nu știu unde e înmormâtat”

Publicat pe

Monica Tatoiu vorbește cu regret despre tatăl ei. Monica Tatoiu este nu doar o femeie de afaceri de succes, ci și o adevărată resursă pentru emisiunile de divertisment, unde aproape că nu este nevoie de intervenția moderatorului atunci când este invitată. Totuși, vedeta a trecut prin foarte multe în viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitată în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, Monica Tatoiu, acum în vârstă de 65 de ani a dezvăluit că cel mai mare regret din viață este legat de tatăl ei.

Monica Tatoiu și-a iubit tatăl și îi simte lipsa

Bărbatul a fost un medic renumit și un exemplu în viață pentru fiica lui. Vedeta a declarat că are momente când încă îl mai visează.

„Nu știu dacă de iertare e nevoie. Îl visez pe tata când sunt momente grele care vin în viață. Tata e acolo, eu vorbesc cu tata. Îmi reproșez că nu i-am spus niciodată că-l iubesc. Noi tot timpul ne-am certat, el avea ideea că femeile sunt proaste, că femeile care fac artă sunt c****. (…) El fiind un mare doctor, un geniu', a povestit Monica.

Citește și: Ce pensie încasează Monica Tatoiu lunar, după ce a încheiat cariera cu 10.000 de euro pe cartea de muncă. Suma este fabuloasă!

Citește și: La ce operație estetică a apelat Monica Tatoiu pentru a părea cu 10 ani mai tânără

Citește și: Vlad Gherman, declarație ironică despre noul iubit al Cristinei Ciobănașu:„Am ieșit la fotbal’

Citește și: Cum s-a afișat Anamaria Prodan, după ce Reghe a depus actele de divorț.I-a lăsat mască pe toți!

Monica Tatoiu: „Nu știu unde e înmormântat tata”

Mai mult decât atât, vedeta a declarat că regretă foarte tare ea și tatăl ei nu au fost niciodată apropiați.

„Nu i-am spus niciodată că îl iubesc, pentru că am fost influențată de mama, care nu și-a iubit niciodată soțul. A fost o căsătorie aranjată. Nu i-am spus niciodată și nu l-am îmbrățișat niciodată. Nici nu știu unde e înmormântat tata, că eu nu le am cu morții și de-astea, dar din când în când îi fac o masă la un așezământ', a continuat ea.

„Dau de mâncare. Eu trebuia să fiu băiat, așa a spus și tata, nu le am cu îmbrățișările. Nu i-am spus niciodată că îl iubesc. Asta e viața, emoțiile trec, regretele rămân', a mai spus Monica Tatoiu la Kanal D.

Fiul ei a fost la un pas să moară

Din anul 1988, Monica este căsătorită cu Victor Tatoiu, alături de care are un fiu, Victor. La puțin timp după ce s-a născut a fost la un pas să moară.

„L-am luat pe Victor de mână, cu icoana asta, și am lăsat-o sub cap. Era tot plin de fire pe cap, vânăt, și ne-am ținut de mână. Prima chestie e că am vrut să mă arunc de la etaj, de la Maternitate. În momentul ăla ți se ia tot. Eu nu am știu ce însemna să fiu mamă până nu l-am văzut scos din mine.

L-am luat pe Victor de mână și m-am rugat la Dumnezeu, iar dimineață copilul nu a mai avut nimic. Puterea lui Dumnezeu este imensă, dar trebuie să dai jertfă. Nu înseamnă să tai vițel, să omori un copil, dar trebuie să jertfești ceva', a mai spus ea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter