Care sunt motivele pentru care frații Tate au rămas în spatele gratiilor. Cum și-a motivat judecătorul această decizie

Publicat pe

S-a aflat acum care sunt, de fapt, motivele pentru care frații Tate au rămas în continuare în spatele gratiilor, după ce s-au prelungit mandatele de arestare preventivă emise pe numele lui Andrew și al lui Tristan Tate. Judecătorul care a luat această decizie și-a motivat în mod oficial hotărârea. În data de 20 ianuarie 2023, instanța a anunțat că frații Tate vor mai rămâne încă 30 de zile în arest preventiv. Cazul celor doi ține în ultima perioadă prima pagină a ziarelor, iar publicul aștepta să afle și cum se justifică decizia de acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Tribunalul București a decis astăzi, 27 ianuarie, să prelungească mandatele de arestare preventivă care au fost emise pe numele fraților Andrew și Tristan Tate. Decizia a fost justificată prin mai multe motive care au fost explicate în mod oficial de către instanța din Capitală.

Care sunt motivele pentru care frații Tate au rămas în spatele gratiilor. Cum și-a motivat judecătorul această decizieCare sunt motivele pentru care frații Tate au rămas în spatele gratiilor. Cum și-a motivat judecătorul această decizie

De ce rămân frații Tate în spatele gratiilor

Conform instanței, cei doi inculpați reprezintă încă un pericol pentru societate, susține judecătorul de drepturi și libertăți. Acesta a decis să prelungească măsura arestului preventiv invocând și acuzațiile aduse celor doi frați de către procurorii DIICOT, informează Spynews.

Andrew și Tristan Tate ar fi ademenit tinerele pe care le-ar fi obligat să presteze spectacole pornografice pe mai multe platforme cu conținut pentru adulți, în timp ce ei încasau sumele de bani obținute în urma acestor activități. De asemenea, frații Tate le-ar fi controlat psihologic pe victime. Judecătorul a mai amintit și de cât de puternic este în prezent flagelul traficului de persoane la nivel global.

Citește și: Frații Tate, la un pas să își piardă toată averea din România. DIICOT a pus sechestru pe vila lor, dar și pe mașinile de milioane de dolari

Citește și: „Aș putea să mor din cauza unui atac cerebral”. Mariana Moculescu se teme pentru viața ei. Ce mesaj i-a transmis fiicei sale, Nidia

Citește și: Frații Tate, arestați pentru 30 de zile, acuzați de trafic de persoane, viol și crimă organizată. Avocatul lor: „Nu sunt temeiuri”

Citește și: Maria Dinulescu, desemnată cea mai bună actriță la un festival de film din Florida: „A fost o filmare foarte greu de realizat, pentru că povestea este bazată pe situația unei persoane care s-a sinucis…” / EXCLUSIV

Ce poezii scrie Andrew Tate, după gratii

Frații Tate își susțin și acum nevinovăția, iar Andrew s-a apucat chiar să scrie și versuri în spatele gratiilor, în care spune că este un abuz ceea ce se întâmplă acum cu cazul lor.

„Vă voi trimite lecții zilnic din încarcerarea mea injustă. / Încearcă să mă facă să cedez. / Gândacii, păduchii și ploșnițele de pat sunt singurii mei prieteni noaptea. / Când gardienii mă duc și mă aduc din curte stau absolut respectuos. / Încearcă să picure ură în inima mea. / Dar Te rog și Mulțumesc rămân cu mine mereu. / Gardienii doar își fac datoria, au familii de hrănit. / În vremuri grele, nu vă uitați manierele. / Încearcă să îmi facă Mintea de Fier să cedeze cu această încarcerare injustă.

Respect absolut pentru oricine din jurul meu este forma mea de rebeliune absolută. / Nu mă pot face să cedez. / Cei care mă păzesc știu că sunt inocent. / Știu că este injust. / Ei văd că nu voi ceda niciodată și respectă determinarea mea. / Te rog și Mulțumesc rămân cu mine mereu. / Aceasta este Calea Wudanului', sunt versurile scrise de Andrew Tate, potrivit celor de la The Sun.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter