Andreea Tonciu a răbufnit la adresa celor care i-au criticat fiica: "Totul până la copilul meu, mor cu ei de gât"

Publicat pe

Andreea Tonciu a răbufnit la adresa celor care i-au criticat fiica. Andreea Tonciu, fosta asistentă TV, a avut parte de o experiență foarte neplăcută, atunci când s-a trezit cu un val de comentarii negative, la adresa fiicei sale, Rebeca, în vârstă de șase ani. Vedeta nu a luat foc când a văzut că unele persoane îndrăznesc să arunce vorbe în vânt copilei de numai șase ani, așa că a transmis acestora un mesaj extrem de dur.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu a răbufnit la adresa celor care i-au criticat fiica. Andreea Tonciu, fosta concurentă Survivor, este o mămică foarte dedicată pentru fetița ei, Rebeca, în vârstă de șase ani. Bruneta este activă și pe social-media, unde împărtășește momente frumoase petrecute alături de micuță. Unii oameni rău-intenționați au îndrăznit să o critice pe fiica Andreei Tonciu, făcând aluzie la trecutul mamei ca asistentă TV. Tonciu a fost de-a dreptul furibundă când a văzut comentariile răutăcioase la adresa fiicei sale și a luat imediat atitudine.

Andreea Tonciu a răbufnit la adresa celor care i-au criticat fiica: "Totul până la copilul meu, mor cu ei de gât"Andreea Tonciu a răbufnit la adresa celor care i-au criticat fiica: "Totul până la copilul meu, mor cu ei de gât"

Andreea Tonciu a răbufnit la adresa celor care i-au criticat fiica

Andreea Tonciu a transmis un mesaj extrem de dur celor care au adresat comentarii negative fiicei sale, Rebeca, în vârstă de șase ani. Fosta asistentă TV s-a obișnuit ca lumea să o critice, însă nu suportă câtuși de puțin ca cineva să se lege de fiica ei. Andreea Tonciu răbufnit pe platforma TikTok și a avertizat că nu permite nimănui să-i vorbească de rău copilul.

Citește și: Cine este Andreea Tonciu.Totul despre cariera și viața ei amoroasă

Citește și: Elena Chiriac, despre certurile cu Andreea Tonciu și Marian Drăgulescu de la Survivor:„Asta mă face să reacționez pe măsură’ / EXCLUSIV

Citește și: Cât de des o vizitează Alex Dobrescu pe fiica sa, după scandalul cu Cristina Cioran: „Se implică atât cât dorește”

Citește și: Oana Lis a fost atacată și mușcată de o haită de 20 de câini: „Am rămas cu o fobie, o frică toată viața”

Eu nu înțeleg de ce există atât de multă lume rea, invidioasă, care se leagă de mine aiurea. Cel mai mult mă deranjează că se leagă de copilul meu.

Totul până la copilul meu, că mor cu ei de gât. Nu are absolut nimeni voie în lumea asta să vorbească ceva greșit sau urât despre Rebeca.

Atât vreau să le spun haterilor de pe TikTok, să nu mai îndrăznească în viața lor să mai pronunțe numele copilului meu, sau să mai aducă vreo injurie asupra ei, că pe mine mă înjură oricum, că există hateri, există oameni invidioși', a transmis Andreea Tonciu pe Tik Tok.

Andreea Tonciu, despre viața de familie: „Nu mai pot să fac lucrurile pe care le făceam înainte”

Andreea Tonciu a avut un start dificil în lumea showbiz-ului, devenind adeseori ținta ironiilor. Vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor, atunci când l-a întâlnit pe actualul ei soț, Andrei Niculescu. Cei doi sunt căsătoriți de șase ani și au o fiică pe care o răsfață constant. Fosta asistentă TV a trecut printr-o transformare radicală, nu numai la nivel fizic. Andreea Tonciu s-a maturizat și a devenit o mamă ce se dedică întru totul familiei.

Acum sunt mamă și nu mai pot să fac lucrurile pe care le făceam înainte. Fetița este foarte răsfățată, eu îi fac toate poftele. Deocamdată nu sunt pregătită să mai fac un copil, dar cine știe, pentru un an, 2, 3, 5, cine știe, poate mă răzgândesc.„, a spus Andreea Tonciu, în urmă cu ceva vreme.

Andreea Tonciu a recunoscut că soțul ei are momente de gelozie

Andreea Tonciu a relatat anul trecut cum se înțelege cu soțul ei Andrei Niculescu, după șase ani de mariaj. Vedeta a recunoscut că partenerul ei de viață mai are câteodată momente de gelozie, însă cei doi se cunosc îndeajuns de bine, încât să aibă încredere unul în celălalt.

'Ne cunoaștem de atâta timp și are destul de multă încredere în mine, știe ce fel de femeie sunt, dar îl mai apucă câteodată gelozia, când vede că mă aranjez prea mult și că stau prea mult în oglindă', a declarat Andreea Tonciu la Antena Stars, potrivit Spynews.

FOTO: Facebook, PRO TV

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter