Cât de des o vizitează Alex Dobrescu pe fiica sa, după scandalul cu Cristina Cioran: "Se implică atât cât dorește"

Publicat pe

Cât de des o vizitează Alex Dobrescu pe fiica sa, după scandalul cu Cristina Cioran. Despărțirea dintre actrița Cristina Cioran și iubitul ei Alexandru Dobrescu a fost deosebit de dificilă, mai ales că cei doi și-au aruncat vorbe dure în public. Actrița și fostul partener sunt însă legați de fiica lor, Ema, micuța fiind singurul motiv pentru care aceștia se simt nevoiți să păstreze legătura. Invitată la emisiune Vorbește Lumea, Cristina Cioran a spus cât de mult se implică Alex Dobrescu în creșterea fetiței lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cât de des o vizitează Alex Dobrescu pe fiica sa, după scandalul cu Cristina Cioran Actrița Cristina Cioran și Alex Dobrescu au trecut printr-un scandal foarte mediatizat, atunci când s-au despărțit, dar acum se pare că situația dintre cei doi s-a mai liniștit. Cei doi sunt părinții unei fetițe, pe nume Ema, și amîndoi sunt nevoiți să se înțeleagă de dragul copilei. Cristina Cioran a spus în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, cât de des o vizitează Alex Dobrescu pe fiica sa, după despărțirea de actriță.

Cât de des o vizitează Alex Dobrescu pe fiica sa, după scandalul cu Cristina Cioran: "Se implică atât cât dorește"Cât de des o vizitează Alex Dobrescu pe fiica sa, după scandalul cu Cristina Cioran: "Se implică atât cât dorește"

Cristina Cioran a luat în considerare împăcarea cu Alex Dobrescu

Invitată la emisiunea „Vorbește Lumea”, Cristina Cioran a relatat cum se înțelege cu fostul partener, Alex Dobrescu, având în vedere că au un copil împreună. Actrița a menționat că într-adevăr au discutat despre o posibilă împăcare, dar din păcate au decis că le este mai bine separați. De asemenea, Cristina Cioran a menționat că nu ar fi niciodată alături de un bărbat, doar de dragul copilului.

Vorbim despre copil, despre ce treburi mai avem împreună. El este cu proiectele lui, are un restaurant libanez. Am vorbit despre împăcare, dar nu este cazul. Pe hârtie, minusurile sunt mai multe. În situația de față nu m-aș împăca cu el pentru copil. Nu cred în genul acesta de compormis.', a mărturisit Cristina Cioran în emisiunea de la PRO TV.

Citește și: „El m-a luat de mână. Am plecat împreună la…’. Cristina Cioran și Alex Dobrescu au fost surprinși în club, după despărțire. Ce spune artista despre o împăcare

Citește și: Cristina Cioran, după întâlnirea cu tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu: „Exclus să ne împăcăm. Nu există de dragul copilului’

Citește și: Shakira, reacție surprinzătoare după ce Pique și-a asumat public relația cu noua iubită, Clara Chia Marti: „Din fericire, copiii…'

Citește și: Oana Zăvoranu, prima reacție după ce s-a spus că s-a despărțit de Alex Ashraf: „Să nu mă credeți decât pe mine. Noi doi…’

Cristina Cioran: „Fetița îi simte lipsa”

Actrița a precizat că, în general, mama ei este cea care o ajută cu creșterea fiicei sale și a lui Alex Dobrescu. Vedeta a adăugat că tatăl copilei o vizitează la câteva zile, dar cu toate acestea, Ema îi simte lipsa părintelui ei.

Mama mea mă ajută cu fetița. El se implică atât cât dorește. Dacă vrea să o vadă pe Ema o vede, ieșim la un restaurant, ieșim într-un parc, este normal ca fetița să ne vadă într-o atmoferă plăcută. Își dorește la câteva zile să o vadă pe Ema. Fetița îi simte lipsa și contează foarte mult prezența celuilalt părinte', a povestit Cristina Cioran.

Cristina Cioran, despre motivul despărțirii de Alex Dobrescu: „Nu a fost vorba despre o altă femeie”

În ceea ce privește viața amoroasă, Cristina Cioran a declarat că momentan se focusează asupra fiicei sale și atât. Actrița a menționat că motivul despărțirii de Alex Dobrescu nu a fost o altă femeie, așa cum s-a vehiculat, ci anumite neînțelegeri de cuplu.

„Nu mă pot gândi la o altă relație. Ema e cea mai importantă și viața noastră e importantă, așa cum o avem și cum ne-o dorim.

Am suferit, nu mi-a fost ușor și am recunoscut asta. Acum lucrurile s-au schimbat, s-au depășit niște etape. Într-o despărțire, prima etapă e cea mai grea. N-a mai mers din cauza divergențelor de tot felul. Oricum, adevărul adevărat nu o să-l spun. Adevăratul motiv nu îl pot spune. Au fost niște mici divergențe care au dus la despărțire. Nu a fost vorba despre o altă femeie', a mărturisit vedeta în emisiunea de la PRO TV.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă