Motivul pentru care modelul Alina Pușcău s-a despărțit de actorul Vin Diesel: "Voia să aibă copii, dar nu credea în căsătorie..."

Publicat pe

Modelul internațional Alina Pușcău a trăit o poveste de dragoste frumoasă alături de actorul din seria Fast and Furious, Vin Diesel. Relația lor a ajuns la final, iar vedeta a dezvăluit care a fost, de fapt, motivul care a dus la separare. Invitată în podcastul lui Mihai Morar, Alina Pușcău a făcut dezvăluiri inedite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcău a vorbit în cadrul podcastului moderat de Mihai Morar despre motivul care a dus la despărțirea actorul Vin Diesel. Vedeta a avut o relație rece cu tatăl ei, iar cei doi s-au certat de multe ori de-a lungul anilor. După moartea părintelui său, Alina a învățat să ierte.

Motivul pentru care modelul Alina Pușcău s-a despărțit de actorul Vin Diesel: "Voia să aibă copii, dar nu credea în căsătorie..."Motivul pentru care modelul Alina Pușcău s-a despărțit de actorul Vin Diesel: "Voia să aibă copii, dar nu credea în căsătorie..."

Alina Pușcău are o carieră de succes în lumea cinematografiei, devenind faimoasă la Hollywood. Aceasta a avut o relație amorosa cu Vin Diesel, dar nu s-a iubit niciodata cu niciun român. Iată care a fost motivul pentru care Alina Pușcău nu a avut relații cu bărbați din România.

Citește și: Alina Pușcău s-a vindecat de depresie. Ce decizie neașteptată a luat acum: „Cred că o să ajute foarte multe femei'

Citește și:Alina Pușcău plănuiește să își cumpere casă în SUA, după ce a obținut cetățenie americană: „Aș vrea să vând aici și să…”

Citește și:Culiţă şi Iancu Sterp, cercetaţi într-un dosar de înşelăciune de 400.000 de euro. Ce acuzații li se aduc

Citește și:Oana Matache, răspuns neașteptat după ce a fost întrebată ce crede sora ei, Delia, despre noul iubit: „Nu știm cine e, nu există!'

Motivul pentru care modelul internațional Alina Pușcău s-a despărțit de actorul Vin Diesel

Alina Pușcău, în vârstă de 41 de ani, se numără printre vedetele din România care au reușit să își facă o carieră de succes la Hollywood. Când era adolescentă a câștigat concursul Elite Model Look și a ajuns să aibă relații cu celebrități de pe covorul roșu. Printre acestea s-a numărat și Vin Diesel, celebrul actor din seria Fast and Furious. Invitată în podcastul Fain & Simplu cu Mihai Morar, Alina a vorbit despre relația cu Vin. Vedeta a dezvăluit că actorul are un trecut dureros și nu și-a cunoscut tatăl. Alina a suferit foarte mult pentru că nu a avut o relație apropiată cu părintele său. „Și el avea probleme cu tatăl lui și niciodată nu a știut cine este acesta. A fost greu și pentru el. El nu credea în căsătorie, dar își dorea copii. Iar eu m-am visat în rochie albă de mireasă. Like a princess! „, a povestit Alina.

Alina Pușcău nu l-a convins pe Vin Diesel să își unească destinele. Mai mult, vedeta a declarat că actorul nu i-a mărturisit niciodată sentimentele. „Nu mi-a arătat sentimentele. Nu spunea nimic. Acesta este tiparul familiar pe care l-am văzut, stii că sunt 5 limbaje ale iubirii. Mă ducea în vacanțe, dar niciodată nu imi spunea că mă iubește. „, a mai spus actrița.

Alina Pușcău nu a avut nicio relație cu un bărbat din România

Alina Pușcău a dezvăluit că nu a avut niciodată o relație de iubire cu un bărbat din România. Vedeta a mărturisit că s-a iubit cu bărbați evrei. „Am avut foarte mulți evrei și a fost altă poveste. Nu am avut timp să mă dezvolt pentru că am plecat de mică în America. „ Alina Pușcău ar fi vrut să își termină școala în România, dar a plecat în SUA, după ce a câștigat concursul Elite Model Look.

Frumoasa șatenă a mai spus că niciun bărbat din viața ei nu i-a oferit limbajul iubirii de care ea a avut-o nevoie. Alina a făcut o pauză de trei ani și nu a avut nicio relație pentru a se cunoaște pe sine.Alina Pușcău a fost model pentru campanii Pepe Jeans și Victoria’s Secret, iar unul dintre momentele de maximă expunere a fost pictorialul din Playboy.

Alina Pușcău a ratat un rol alături cu Brad Pitt

Alina Pușcău s-a întors în România pentru a avea grijă de mama lui. Vedeta trebuia să joace alături de Brad Pitt, în filmul Babylon, dar a contactat virusul COVID-19 și nu a mai primit rolul.

„Anul trecut trebuia să fiu intr-un film la Hollywood. Trebuia să fiu soția lui Brad Pitt, dar mi-a dat Dumnezeu o palmă și m-am îmbolnăvit.(…) Atunci mi-am dat seama că trebuie să fac ceva, să îmi accept toate trăirile mele dureroase. Luasem rolul, dar ei au ales o fată pe timpul pandemiei si ea nu a putut să-și ia visa. Au făcut din nou castingul și a trebuit să învăt ungurește și m-au tinut două luni în hold. „, a mai spus Alina in podcastul lui Mihai Morar.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă