Motivul pentru care Antonia şi Alex Velea nu călătoresc foarte des. Au decis să se sacrifice

Publicat pe

Antonia şi Alex Velea nu pleacă în vacanţe des. Cei doi au anumite motive şi pentru moment au decis să se sacrifice. 

Au împreună doi băieţei minunaţi, pe Dominic şi pe Akim, dar şi o carieră de excepţie. Antonia şi Alex Velea reuşesc cu brio să aibă o viaţă personală de invidiat, dar şi o viaţă profesională cum mulţi îşi doresc.

Cei doi nu călătoresc foarte des. În ultimul an au mers de mai multe ori în Italia, pentru a o vizita pe fiica Antoniei şi a lui Vincenzo Castellano. Micuţa Maya locuieşte cu tatăl ei şi cu bunicii.

Acum, Alex Velea a explicat care este motivul pentru care nu merg în vacanţe mai mult timp, spre exemplu două săptămâni.

„În vacanțe stăm, de obicei, 4-5 zile, nu apucăm niciodată să stăm într-o vacanță reală, să stăm 7-8 zile. Avem multe concerte, diverse contracte pe care trebuie să le onorăm, care ne asigură existența și traiul pe care ni-l dorim, trebuie să muncești pentru toată treaba asta', a declarat, pentru Libertatea, Alex Velea.

Antonia şi-a făcut o schimbare radicală de look

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din lume şi întotdeauna este dispusă să facă schimbări radicale de look. Este implicată într-o mulţime de proiecte, are zeci de concerte prin ţară, dar este mereu atentă la felul în care arată.

Realizează shootinguri foto pentru multe reviste, dat fiind că are dimensiunile unui model. Este foarte înaltă, are un trup bine proporţionat şi, bineînţeles, un chip angelic.

De data aceasta, cântăreaţa a impresionat. Într-o poză postată recent în mediul online, Antonia apare cu părul foarte scurt, brunet şi chiar şi cu breton. În privinţa machiajului a optat pentru o culoare puternică, galben aprins. Probabil artista poartă o perucă de cea mai buna calitate. Multe vedete de la noi aleg să apeleze la acest truc.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter