Nunțile anului 2018 cele mai căutate pe Google: Meghan Markle și Prințul Harry sunt pe primul loc!

Publicat pe

În mod sigur, Meghan Markle și Prințul Harry sunt personalitățile ale căror nume sunt cele mai căutate pe Google în general, nu doar cu ocazia nunții lor. Întâmplător sau nu, în topul preferințelor, pe locuri fruntașe, se află doi actori indieni, dovadă că nunțile lor chiar sunt de poveste.

Anul 2018 a fost, fără doar și poate, anul nunților, o mulțime de celebrități unindu-și destinele. Chiar dacă nunta dintre Meghan Markle și Prințul Harry a fost cea mai urmărită și mai comentată a anului trecut, o mulțime de alte celebrități și-au pus pirostriile, printre care Ariana Grande, Karlie Kloss, Kit Harrington, Justin Bieber și Hailey Baldwin și, nu în ultimul rând, Prințesa Beatrice.

Nu toată lumea s-a bucurat însă de popularitatea lui Meghan Markle și a Prințului Harry sau de interesul suscitat de Nick Jonas și Priyanka Chopra ori de cuplul de actori indieni Deepika Padukone-Ranveer Singh, care a avut parte de o nuntă ca în povești.

10 nunți ca în povești

De departe topicul cel mai fierbinte pe Google, începând de anul trecut, încă de când și-au anunțat logodna, a fost nunta Ducilor de Sussex, niciun moment neputând fi depășit de clipa în care Harry și Meghan au spus DA, pe data de 9 mai 2018. Pe locul doi în topul căutărilor se află buna prietenă a lui Meghan Markle, actrița Priyanka Chopra, care s-a căsătorit cu artistul Nick Jonas, cu 11 ani mai mic decât ea… Cei doi au avut două ceremonii – 0 nuntă indiană și una creștină, clasică, ambele spectaculoase.
Una dintre cele mai căutate nunți de pe Google a fost cea dintre Deepika și Ranveer Singh care a aut loc la Lacul Como în luna noiembrie, dar pe un binemeritat loc trei se află și nunta regală a Prințesei Eugenie.
Iată un top 10 cu nunțile anului 2018 cele mai căutate pe Google:
1. Prințul Harry și Meghan Markle
2. Priyanka Chopra
3. Prințesa Eugenie
4. Kat Von D
5. Deepika Padukone
6. Joe Scarborough și Mika
7. Kit Harrington
8. Jordan Spieth
9. Emily Ratajkowski
10. Kane Brown
Nunțile anului 2018 cele mai căutate pe Google: Meghan Markle și Prințul Harry sunt pe primul loc!Nunțile anului 2018 cele mai căutate pe Google: Meghan Markle și Prințul Harry sunt pe primul loc!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter