Ce culori vii poartă Regina Angliei! Motivul pentru care Elisabeta a-II-a alege haine în culorile curcubeului

Publicat pe

Regina Elisabeta a II a a Marii Britanii, în vârstă de 92 de ani, continuă să apară la evenimente publice, acolo unde face furori cu țintele sale viu colorate. De-a lungul anilor, aceasta a optat pentru culori puternice, imediat a ieșit din anonimat. Privește galeria foto!

Nu orice regină reușește să poarte asemenea ținute! Contesa Sofia a mărturisit că Regina alege haine în culorile curcubeului, pentru ca lumea să o poată vedea cu ușurință în timp ce ea se află într-o mulțime de oameni.

„Trebuie să iasă în față pentru ca oamenii să zică <>. Nu uitați că atunci când își face apariția undeva, ea este mereu înconjurată de oameni și lumea vrea să poată să spună că a văzut-o, oricât de puțin, în timp ce ea trecea, a spus Contesa de Wessex.

Ce culori vii poartă Regina Angliei! Motivul pentru care Elisabeta a-II-a alege haine în culorile curcubeuluiCe culori vii poartă Regina Angliei! Motivul pentru care Elisabeta a-II-a alege haine în culorile curcubeului

Să fii regină presupune o mulțime de obligații, dar și nenumărate beneficii de care muritorii de rând nu au parte, iar Elisabeta a II-a nu face excepție de la regulă.

Regina are două zile de naștere

Teoretic, oricare dintre noi poate alege să aibă două zile de naștere – cei născuți în anii bisecți, chisar nu au încotro! –, însă Elisabeta a II-a beneficiază de acest privilegiu în mod oficial. Deși ziua majestății sale este în aprilie, Regina mai are o zi oficială de naștere, care de obicei este sărbătorită în a doua sâmbătă a lunii iunie. Această tradiție a fost începută de Regele George al II-lea în 1748, pentru că acesta considera că în noiembrie era prea frig pentru a-și sărbători ziua de naștere.

Regina nu are nevoie de permis de conducere

La fel ca și în cazul pașaportului, Regina nu are nevoie nici de permis de conducere și nici nu a dat vreodată vreun test auto, chiar dacă a condus dintotdeauna și o mai face și acum. Pentru că ea este cea care emite permisele de conducere, nu are nevoie de unul propriu.

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter