Motivul pentru care Ilinca Vandici şi-a pus silicoane. Prezentatoarea TV ţine la aspectul său fizic

Publicat pe

Ilinca Vandici apare pe sticlă de peste 10 ani de zile. Astfel, prezentatoarea TV vrea să arate impecabil, aşa că în urmă cu ceva timp a apelat la ajutorul medicului estetician!

Prezintă emisiunea „Bravo, ai stil”, dar şi „Fan Arena”, la Kanal D, şi este nevoită să aibă o imagine impecabilă în faţa camerelor de filmat. În iulie 2017, vedeta a adus pe lume primul copil, pe Zian. Corpul său a suferit modificări, după cum declară, şi a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicului estetician.

Ilinca a suferit o operaţie de mărire a bustului. Simţea că trebuie să arate perfect, mai ales că uneori poartă rochii decoltate. I-a fost teamă, dar s-a bazat pe sprijinul medicului său.

„Am o părere foarte bună despre chirurgia estetică. Jos pălăria pentru medicii care văd asta nu ca pe o afacere, ci ca pe o responsabilitate de a face oamenii fericiţi. Niciodată nu m-aş feri să spun că am făcut asta. Am simţit nevoia după naşterea copilului (n.r. de implanturi). Am alăptat, iar bustul nu mai era ca înainte. De unde aveam o mărime şi o fermitate, m-am trezit cu nimic. Poate dacă eram o femeie normală, nu mă operam, pentru că nu aveam un decolteu dezasturos, însă apărând pe sticlă, purtând tot felul de ţinute, decoltate, transparente, am considerat că trebuie să dau dovadă de respect. Mi-a fost frică înainte să fac operaţia, însă după ce medicul mi-a explicat cum va decurge, m-am relaxat şi totul a decurs bine. „, a spus Ilinca Vandici pentru Click. 

Ilinca Vandici a suferit de depresie postnatală

Invitată la Interviurile VIVA!, Ilinca Vandici a vorbit și despre un moment destul de greu din viața ei, depresia postnatală. Prezentatoarea TV a povestit cum a început totul, dar și ce a simțit în acele momente. Pentru Ilinca Vandici, depresia a început chiar a doua zi după ce bebelușul a venit pe lume, mai exact în momentul în care asistenta i-a făcut baie acestuia. Minute înșir, vedeta plângea fără oprire, iar mama ei nu știa ce să-i mai facă.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter