Motivul pentru care Katy Perry şi Orlando Bloom amână, din nou, nunta

Publicat pe

Katy Perry şi Orlando Bloom amână, din nou, nunta, spre dezamăgirea fanilor care numărau zilele până la marele eveniment. Iniţial, nunta trebuia să aibă loc în septembrie, dar au amânat-o pentru decembrie. Cei doi au anunţat recent că petrecerea nu va mai avea loc nici în decembrie.

„Ei au vrut să se căsătorească foarte repede dar în timp ce programau tot ce au de făcut pentru anul acesta și-au dat seama ca ar fi dificil. Nunta trebuia să aibă loc în septembrie, apoi în decembrie iar acum la începutul anului viitor. Trebuie să se descurce cu organizarea pentru că Perry are idei grandioase cu privire la unde și ce vrea să facă cu privire la ceremonie', susține o sursă pentru E! News.

Din motive ce ţin de organizare, Katy Perry şi Orlando Bloom preferă să facă nunta la anul, decât să nu iasă aşa cum îşi doresc ei.

„Au schimbat data din cauza locației pe care și-o doresc', a spus o sursă pentru pentru US Weekly.

Katy Perry și Orlando Bloom plănuiesc două nunţi, una dintre ele restrânsă, pentru prieteni și familie, iar cea de-a doua va fi una cu fast şi va avea loc în străinătate.

Un alt motiv pentru care preferă să facă nunta la anul este dorinţa lui Katy de a deveni mamă cât mai repede.

„Vreau cu adevărat să mă bucur de familie și prieteni, de minunatul meu fiu și să mai am și alți copii. Vreau să fiu sigur când mă îmbarc la asta, că este cu inima plină și că știu ce înseamnă acest lucru, spre deosebire de alte idei romantice a ceea ce înseamnă să te afli într-o relație. Deoarece cred că atunci când ești tânăr, tuturor ni s-a vândut această idee de la Hollywood de iubire și relație, căsătorie și copii, când de fapt este vorba despre comunicare și compromis', a declarat Orlando Bloom, potrivit People.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter