Motivul tragicomic pentru care imaginile cu Ciprian Marica și amanta au fost făcute publice după 8 luni. Soțul înșelat n-a mai suportat umilința!

Publicat pe

După apariția imaginilor care îl plasau pe Ciprian Marica în aceeași cameră de hotel cu o femeie căsătorită, multă lume s-a întrebat de ce soțul înșelat a decis să facă publice imaginile respective la 8 luni de la evenimentul respectiv. Motivul din spatele acestei decizii este unul tragicomic!

Motivul tragicomic pentru care imaginile cu Ciprian Marica și amanta au fost făcute publice după 8 luni. Soțul înșelat n-a mai suportat umilința!Motivul tragicomic pentru care imaginile cu Ciprian Marica și amanta au fost făcute publice după 8 luni. Soțul înșelat n-a mai suportat umilința!

Potrivit Cancan, Ana Munteanu, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz și soțul ei, Florin, au încercat în acest timp să se împace, dar femeia l-ar fi înșelat din nou.

Bărbatul înșelat a simțit că este ceva în neregulă cu soția lui și după ce s-a fript odată cu ciorbă, a decis să sufle și în iaurt. Astfel, Florin i-ar fi cumpărat Anei un telefon de ultimă generație și ar fi sincronizat conturile ei cu ale lui și a putut astfel să o verifice.

Prin urmare, încornoratul a aflat că soția infidelă l-a înșelat din nou și a decis să facă public filmulețul cu Ana și Marica, din august 2019.

Citește și:

Cum se justifică Ciprian Marica după ce a fost prins în camera de hotel cu nevasta unui prieten. Fotbalistul susține că totul a fost un plan malefic cu scop precis!

Cele mai amuzante comentarii de pe pagina de Facebook a lui Ciprian Marica, după ce a fost prins cu o femeie măritată în camera de hotel, iar imaginile au devenit virale: „Multumim, ne-ai făcut ziua mai frumoasă, că altfel tot cu Iohannis, secui și covid adormeam!”

Ce s-a întâmplat cu relația de cuplu a lui Ciprian Marica după ce s-a viralizat filmarea cu el, alături de altă femeie căsătorită, în camera de hotel. Fotografia postată de Ioana Marcu, mama copiilor lui, spune tot!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter