Nadia Comăneci este extrem de mândră de Dylan, fiul ei. Uite ce sport practică puştiul!

Publicat pe

Nadia Comăneci, fosta mare gimnastă a României, este extrem de mândră de fiul ei, Dylan. Puştiul are 10 ani şi a moştenit pasiunea pentru sport a părinţilor săi, Bart Conner, soţul Nadiei, fiind de asemenea un fost gimnast foarte talentat.

 

nadia-comaneci-si-fiul-ei-dylan

 

Asadar, Dylan calcă pe urmele părinţilor lui în ceea ce priveşte pasiunea pentru sport, talentul şi mobilitatea, însă băiatul preferă un sport cu totul diferit de ceea ce au făcut părinţii lui cu ani in urma.

 

dylan

El ia lecţii de căţarat, iar de curând a participat la prima lui competiţie, ceea ce a făcut-o foarte fericită pe Nadia, care il sustine in tot ceea ce face.

 

Puştiul a crescut mult, trecându-i de umăr, iar performanţa lui provocat nu doar admiraţia părinţilor, ci şi a fanilor pe care Nadia îi are. „Aschia nu sare departe de trunchi.” Este minunat ca face sport si sunt convinsa ca orice sport va alege il va face la fel de bine ca si parintii lui ! Mult succes Dylan!

 

dylan2

 

Nadia Comăneci şi Bart Conner s-au cunoscut la Montreal şi s-au logodit în 1994, pentru ca doi ani mai târziu să se căsătorească la Bucureşti. Nadia l-a născut pe Dylan la vârsta de 44 de ani in Oklahoma City. Bart Conner spunea atunci ca a ales numele Dylan pentru fiul sau deoarece Bob Dylan este cantaretul lui favorit.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter