Narcisa Birjaru, apariție rară alături de soțul ei. Cum arată acum câștigătoarea Chefi la Cuțite

Publicat pe

În 2021, numele ei era pe buzele tuturor, însă ulterior Narcisa Birjaru a devenit o prezență rară în social media după ce a câștigat Chefi la cuțite, spre dezamăgirea fanilor, care au susținut-o în număr mare. După multe luni de tăcere, Narcisa a postat o fotografie în care apare alături de soțul ei. Iată cum arată acum Narcisa!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Narcisa Birjaru a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Chefi la cuțite, dar și una dintre cele mai contestate, după ce a câștigat sezonul 9 al show-ului de cooking. Concurenta a fost apreciată pentru gustul din farfurie, iar asta i-a deranjat pe unii, care au considerat că preparatele ei nu se ridică la nivelul competiției… Narcisa și-a văzut însă nestingherită de profesie, dar și de viața alături de soțul ei, Alex Turcitu, cu care formează o familie superbă de mai bine de 10 ani. După mai multe luni de tăcere în social media, câștigătoarea Chefi la cuțite și-a surprins fanii cu niște fotografii deosebite.

Narcisa Birjaru, apariție rară alături de soțul ei. Cum arată acum câștigătoarea Chefi la CuțiteNarcisa Birjaru, apariție rară alături de soțul ei. Cum arată acum câștigătoarea Chefi la Cuțite

Cum arată acum Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite

După ce a câștigat Chefi la cuțite, Narcisa Birjaru s-a angajat aproape imediat, vara trecută, la restaurantul hotelului lui Cristi Borcea din stațiunea Olimp, însă, cu siguranță, nu a renunțat la visul de a-și deschide cândva propriul restaurant. Câștigătoarea show-ului de cooking s-a trezit brusc, încă de la începutul competiției, în atenția publicului, acumulând un capital imens de simpatie atât din partea fanilor, cât și din partea presei.

Citește și: Câți bani câștigă Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite, la hotelul lui Cristi Borcea de la mare

Citește și: Cătălin Botezatu, impresionant de „plăcinta lui mamaie'. Ce spune despre Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite

Citește și: Insula Iubirii, 13 iunie. Alex își vede soția în pat cu ispita Ali

Citește și: Cristian Boureanu a povestit cum a fost înșelat de prima soție, Irina, cu nașul de cununie: „M-a scos la o cafea chiar el, să-mi spună’. Ce a zis despre Valentina Pelinel

La început, Narcisa posta fotografii cu preparate de-ale ei, dar și imagini în care apărea alături de soțul ei, de care o leagă o frumoasă poveste de dragoste încă de când avea 14 ani. La scurt timp după ce a câștigat, Narcisa posta chiar fotografii cu ea de la sală, în care le arăta fanilor progresele ei, deoarece își propusese să slăbească, și chiar făcuse ceva progrese.

Recent însă, după o pauză destul de lungă, Narcisa Birjaru a postat din nou în social media, spre încântarea fanilor ei. Chiar dacă și-a păstrat formele rubiconde, câștigătoarea Chefi la cuțite este foarte frumoasă, iar părul lung ce depășește zona taliei și zâmbetul larg completează perfect tabloul. În fotografiile postate, Narcisa, machiată și îmbrăcată elegant, apare alături de soțul ei, cel mai probabil la o nuntă, iar aprecierile au început să curgă.

Narcisa s-a căsătorit la 14 ani

Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite, s-a căsătorit la o vârstă fragedă, pe când avea numai 14 ani. Nu și-a regretat în nicio clipă decizia, relația cu soțul ei fiind la fel de bună și azi, după mai bine de 10 ani de relație.

„M-am căsătorit la 14 ani cu soțul meu. Pentru mine, căsătoria a fost un moment foarte frumos, căci a fost alegerea mea. Am norocul să am niște părinți foarte deschiși, care au încredere totală în mine. Și ei, ca și mine, s-au căsătorit tot devreme, pe la vârsta de 15 ani. Anul acesta împlinesc 26 de ani de căsătorie și sunt la fel de uniți ca în prima zi.

Am întâmpinat destule greutăți, dar iubirea dintre noi a fost mai mare decât orice greutate. Drept dovadă, încă suntem împreună… aproape 10 ani mai târziu„, ne spunea Narcisa Birjaru anul trecut.

Chiar dacă și în cuplul lor mai apar mici discuții, Narcisa ne-a mărturisit că, în cazul lor, dragostea învinge orice și tot ce își doresc e să îmbătrânească împreună și să devină părinți.

„Cu siguranță venirea unui copil pe lumea asta ar fi ultima bucată dintr-un puzzle perfect!”, ne-a mai dezvăluit Narcisa Birjaru, câștigătorea Chefi la cuțite.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter