Narcisa Moisa și Yoannes s-au despărțit. Ce se întâmplă cu cei doi copii

Publicat pe

Narcisa Moisa, supranumită regina manelelor, și soțul ei, Yoannes, au decis să meargă pe drumuri diferite. Cei doi au împreună doi copii, însă au hotărât să se despartă, iar anunțul a fost făcut de soțul cântăreței. Se pare că relația lor nu a mai funcționat, așa că fără să mai tergiverseze lucrurile, cei doi s-au despărțit definitiv.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Yoannes, soțul Narcisei Moisa, a postat pe contul lui de Facebook un mesaj prin intermediul căruia le-a spus tuturor că el și cântăreața nu mai formează un cuplu.

Totuși, Yoannes a spus că de acum înainte, cei doi vor funcționa strict profesional și se vor ocupa împreună de creșterea celor doi copii pe care îi au împreună, Davis și Kevin Ionuț.

„Relația mea cu Narcisa s-a încheiat. O sa avem o relație strict profesională. Nu suntem nici primii, nici ultimii care se despart. O sa ma ocup in continuare de imaginea ei cum o fac de atâția ani ca dacă nu eram eu canta tot in parc la Botoșani și de formație bineînțeles (Yoannes kings). Am rămas buni prieteni, o sa ne creștem copiii la cel mai frumos mod posibil. Doar ca nu mai locuim împreuna.

Narcisa Moisa și Yoannes s-au despărțit. Ce se întâmplă cu cei doi copiiNarcisa Moisa și Yoannes s-au despărțit. Ce se întâmplă cu cei doi copii

Nu ne-a fost spart nici un cont ea mi-a luat telefonul și a făcut acele postări pe care nu trebuia sa le facă… orice bărbat mai greșește, dar ea a vrut sa ne spălam rufele in public ceea ce m-a deranjat foarte tare pe lângă alte chestii cum ar fii ca i s-a cam urcat faima la cap și nu prea știe sa o controleze… și m-a determinat sa iau aceasta decizie. Oricum voiam de mult sa iau decizia asta ca nu prea mai mergea relația sincer sa fiu… era un fel de relație toxica… așa ca ii mulțumesc lui Dumnezeu ca s-a întâmplat așa' a spus soțul Narcisei Moisa.

Yoannes, despre Narcisa Moisa: „Dacă iau mâna de pe ea, ajunge rău'

Yoannes a spus că el a fost cel care a „creat-o' pe Narcisa Moisa și că imaginea ei este munca lui. Așa că vor continua să colabotreze pe plan profesional.

„Evenimentele care sunt deja angajate de mine stați fără nici o grija Narcisa v-a fii prezenta împreuna cu formația mea Yoannes Kings' valabil și pentru evenimentele ce vor urma… dacă imi iau mana de pe ea definitiv ajunge rău, dar e vorba de copiii mei, foarte multă munca și ani pierduți ca sa dam cu piciorul așa ușor la imaginea pe care i-am creat-o !

Citește și:

Pepe și Raluca, război total pe avere! De ce au ajuns din nou la Tribunal

Augustin Viziru s-a schimbat radical când tatăl lui a murit: „Când am aflat de boala lui a avut loc trezirea mea'

Alex Bodi, dezamăgit de condițiile din arest! „Stă cu 3 deținuți în celulă, nu are televizor sau frigider'

Mai pe românește este educata de mine in totalitate.. de la A la Z pentru ăștia care comentați prost ca dacă nu era ea ce ma făceam eu… mai degrabă dacă nu eram eu ce era ea? Canta scârța scârța Măriuța… așa ca stați liniștiti tot șef sunt' a scris Yoannes, pe contul lui de Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter