Narcisa Suciu nu l-a iertat niciodată pe tatăl ei, după moartea mamei: "Nu puteam să mă uit la el"

Publicat pe

Relația pe care o avea Narcisa Suciu cu tatăl ei s-a stricat iremediabil după moartea mamei sale. Cântăreața a purtat ani de zile această durere în suflet. Când a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, a povestit mai multe detalii despre acel moment. Totul ar fi pornit de la un gest pe care l-a făcut părintele ei atunci când mama Narcisei se afla pe patul de moarte. Supărarea a fost atât de mare încât artista nu a mai putut vreodată să îl mai privească la fel ca înainte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Narcisa Suciu a trecut prin cele mai grele momente din viața ei, atunci când și-a pierdut pe rând părinții. Însă, poate cel mai mare regret rămâne faptul că l-a ascultat pe tatăl ei și nu a fost să își vadă mama înainte ca aceasta să moară. Acesta a fost motivul pentru care a ajuns să îl urască și nu l-a mai putut ierta vreodată pentru gestul de atunci.

Narcisa Suciu nu l-a iertat niciodată pe tatăl ei, după moartea mamei: "Nu puteam să mă uit la el"Narcisa Suciu nu l-a iertat niciodată pe tatăl ei, după moartea mamei: "Nu puteam să mă uit la el"

Narcisa Suciu nu l-a putut ierta pe tatăl ei

În discuția din podcastul lui Cătălin Măruță, cântăreața a povestit că a ratat șansa să își ia rămas bun de la mama ei, din cauza încăpățânării de care a dat dovadă tatăl său.

„Mama era internată la Oradea unde aveam rude medici. Era un weekend cu cerc profesoral, aveam liber de la școală și am zis că e perfect să merg la Oradea. Eu făcusem de multe ori drumul la Oradea. Tata mi-a zis: ‘Nu cred că e cazul să te duci. Cheltui bani, mai bine nu mergi’. Am încercat să-l conving, dar n-am reușit', a declarat Narcisa Suciu, conform Click.

Citește și: Cum se simte Narcisa Suciu la o lună după ce a fost operată de urgență: „Mi-a spus doctorul că nu era niciun loc fără puroi”

Citește și: Cine e, de fapt, femeia care l-a îmbrățișat pe Messi după finala Cupei Mondiale. Mulți au crezut că e mama lui, Celia Cuccitini

Citește și: Narcisa Suciu, dezvăluire despre soțul ei: „Ne-am cunoscut într-un joc online”

Citește și: Andreea Marinescu de la PRO TV a publicat imagini superbe cu familia ei: „A venit moșu și ne-a surprins”

Cântăreața i-a îndeplinit dorința tatălui și a ieșit în oraș cu o prietenă, după ce mama ei a ieșit din operație. A doua zi, aceasta a murit, iar vestea a căzut ca un trăsnet.

„Am ieșit cu o colegă în oraș. Sâmbătă am intrat în bucătărie și l-am văzut pe tata stând așa (n.r pe gânduri) și i-am zis că el are sigur o problemă. Am plecat la un coleg de clasă și am stat la ei. Nu puteam să mă uit la el atunci. L-am judecat că nu m-a lăsat să mă duc. Cred că nu l-am iertat niciodată. Nu m-am mai uitat cu înțelegere la el', a completat Narcisa Suciu.

A rămas orfană, apoi și-a pierdut și fratele

Când Narcisa Suciu avea doar 17 ani, mama ei a murit de cancer. După șapte ani, a murit și tatăl ei.

„Părinții mei s-au dus destul de devreme. Mama mea a murit când eu aveam 17 ani și ea avea 51, iar pe tata l-am pierdut când aveam 24 de ani. Cancer. Este cuvântul care pe vremea aia era o condamnare la moarte. Sunt zile în care nu îmi amintesc cum îi suna vocea. Sunt zile în care nu îmi amintesc cum arăta. Țin minte că avea niște zile în care se simțea rău, dar altfel dormea extrem de puțin, ea avea 4 copii. Se culca ultima și se trezea prima. Era foarte harnică'a mai mărturisit cântăreața.

Tragediile din familia Narcisei Suciu nu s-au oprit aici. Mai mulți ani mai târziu, și fratele pe care îl diviniza a plecat prea devreme dintre noi.

„Ciroză hepatică. Eu aveam spectacol la Brăila și m-am trezit la 6 să plec spre Sibiu. Medicul lui m-a sunat la 6 și ceva și mi-a zis (n.r că a decedat). Noi am avut o relație foarte apropiată.

El a locuit cu mine după ce am născut-o pe Daria și m-a ajutat să o cresc. Ne certasem și nu mai vorbeam de vreo 2 ani. Este un regret undeva'a completat Narcisa Suciu.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter