Cum se înțeleg Victor Slav și Bianca Drăgușanu acum: "Ne intersectăm doar când sunt probleme sau discuții despre copil"

Publicat pe . Actualizat Luni, 09 ianuarie 2023, 12:43

Chiar dacă el și Bianca Drăgușanu nu mai formează de mult timp un cuplu, Victor Slav este un tată foarte implicat și atașat de fiica lui. De altfel, vedeta va petrece Crăciunul alături de Sofia, care își va vizita tatăl, la fel ca în fiecare an. Iată ce spune Victor Slav despre relația pe care o are în prezent cu Bianca Drăgușanu, mama fiicei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Victor Slav se pregătește să petreacă de Crăciun alături de fiica lui, adorabila Sofia Natalia. Chiar dacă el și mama fiicei sale, Bianca Drăgușanu, nu mai formează un cuplu de ani buni, ambii sunt părinți dedicați și se străduiesc să îi dea ce mai bună educație Sofiei. Cum fetița locuiește cu mama ei, și anul acesta va avea parte de două sărbători de Crăciun, pentru că Sofia va merge și la tatăl ei de Sărbători.

bianca-dragu_anu-victor-slav-_i-sofia-natalia-1bianca-dragu_anu-victor-slav-_i-sofia-natalia-1

Victor Slav va petrece Crăciunul cu fiica lui

Relația dintre Victor Slav și Bianca Drăgușanu, care au fost căsătoriți în 2013-2104, a fost una cu suișuri și coborâșuri. După divorț, și-au mai acordat o șansă și a venit pe lume Sofia Natalia, însă cuplul lor nu a rezistat… Chiar dacă s-au despărțit, pe amândoi îi leagă drgostea și grija pe care i-o poartă fiicei lor. Chiar dacă nu e aproape în fiecare moment de fiica lui, deoarece aceasta locuiește cu mama ei, Victor Slav se asigură că nu pierde momentele importante din viața ei. Așadar, anul acesta, Sofia va sărbători Crăciunul atât cu mama ei, cât și cu tatăl ei, la el acasă.

Citește și: Cum este Victor Slav ca tată și cum se înțelege cu Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu: „Refuz să mă las înduplecat…”

Citește și: Fiica Biancăi Drăgușanu, sărbătorită cu fast la 6 ani. Gabi Bădălău a participat la petrecerea Sofiei

Citește și: Cu ce a rămas Bianca Drăgușanu după cele două divorțuri: „Am intrat de mână la notar și…’

Citește și: În ce relații se află acum Bianca Drăgușanu cu Victor Slav:„El e mai sensibil’

De sărbători, eu mereu fac Crăciunul în familie, asta se va întâmpla și anul acesta. Mă ocup de cele două afaceri cu parfumurile și brățările și mai avem și un site de cosmetice, e o perioadă propice acum de sărbători. Sărbătoarea Crăciunului mă va găsi acasă, în familie. Revelionul nu știu unde o să-l fac, nu am știut niciodată unde fac Revelionul.

Clar Crăciunul o să-l fac și cu Sofia, pentru că așa am făcut întotdeauna, nu știu, ne înțelegem exact atunci în momentul respectiv dacă în prima zi de Crăciun stă la mamă sau o iau eu și în a doua zi, dar întotdeauna am făcut Crăciunul cu cea mică', a declarat, pentru Unica.ro, Victor Slav.

Cum se înțeleg Victor Slav și Bianca Drăgușanu acum

Deși relația lor de cuplu nu a mers, după ce s-au despărțit, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au reușit să păstreze relații amiabile, pentru binele fiicei lor. Tatăl este prezent în viața fiicei sale și se străduiește să facă astfel încât Sofia să nu fie afectată de faptul că părinții ei nu mai formează un cuplu. Chiar dacă este aniversată separat și face Crăciunul de două ori, în case diferite, cu siguranță Sofia simte dragostea cu care o înconjoară mama și tatăl ei. De altfel, anul acesta, în prima ei zi de școală, puștoaica a fost însoțită de ambii părinți.

Victor Slav mărturisește însă că singurul lucru care îl mai leagă de fosta soție este Sofia, discuțiile lor limitându-se la fiica lor.

Acum toate discuțiile noastre sunt strict legate de copil și atât. Ne intersectăm doar când sunt probleme sau discuții despre copil, nu avem foarte multe lucruri de discutat ca să iasă ceva contradictoriu. Orice om se maturizează, timpul trece constructiv și în evoluție, a mai spus Victor Slav pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton