Ce frumoasă și talentată este nepoata lui Dan Spătaru! La 15 ani, Maria cântă piesele regretatului artist

Publicat pe

Au trecut 16 ani de când marele artist a trecut în neființă, dar nepoata lui Dan Spătaru duce înainte moștenirea celebrului ei bunic. Maria are o voce de aur!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Deși nu și-a văzut niciodată bunicul, nepoata lui Dan Spătaru l-a cunoscut pe marele artist prin intermediu pieselor sale. Micuța a cântat încă de mică piesele consacrate ale marelui artist, Trecea fanfara militară' Ţărăncuţă, ţărăncuţă', Drumurile noastre' sau Noi doi şi-o umbrelă', făcând parte din repertoriul ei.

I-au descoperit talentul încă de la grădiniță

Nepoata lui Dan Spătaru are o voce deosebită, talentul ei muzical fiind remarcat încă din copilărie, iar ulterior fiind apreciat în cadrul unor concursuri de gen.

Maria a urcat prima oară pe scenă anul trecut, la Festivalul Dan Spătaru de la Medgidia, şi de atunci a participat la mai multe spectacole în ţară. Urmează deja cursuri de canto. La Nürnberg a cântat patru piese, două în limba română şi două în limba engleză', a declarat mama fetiței pentru Libertatea acum câțiva ani.

Citește și: Reacția tranșantă a fiicei lui Alin Oprea, în direct la TV: „Să-ți fie rușine! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi”

Ce frumoasă și talentată este nepoata lui Dan Spătaru! La 15 ani, Maria cântă piesele regretatului artistCe frumoasă și talentată este nepoata lui Dan Spătaru! La 15 ani, Maria cântă piesele regretatului artist

Nepoata lui Dan Spătaru și-a cunoscut bunicul prin intermediul filmărilor

Nepoata lui Dan Spătaru duce cu onoare mai departe moștenirea bunicului ei, care, din păcate, a încetat din viață pe 8 septembrie 2004, în urma unui infarct, înainte de nașterea Măriucăi.

L-a cunoscut pe bunicul ei uitându-se la filmările lui, din povestirile noastre şi din fotografii. Ştie că bunicul ei a fost un mare cântăreţ şi mai ales un om bun şi e mândră de acest lucru. Am auzit-o spunând că, dacă bunicul ar fi trăit, este sigură că pe ea ar fi iubit-o cel mai mult', a declarat Dana, mama ei.

Citește și: Cât de mult i s-a schimbat viața Adinei Popovici, fetița de la Glina, după pictorialul din VIVA!: „Prin forțe proprii și cu ajutorul multor oameni, am ajuns azi model internațional”/ EXCLUSIV

Foto: Facebook, Libertatea, click.ro

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter