Neti Sandu, previziunile anului 2021: "Atenție la primele luni. Pot apărea situații..."

Publicat pe

Neti Sandu a consultat astrele și a aflat care sunt previziunile complete pentru anul 2021. Celebrul astrolog a descoperit care sunt evenimentele și întâmplările de care vor avea parte cele 12 zodii în perioada următoare. 2021 a început destul de bine, însă rămâne de văzut cum se va încheia în cele din urmă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ceea ce privește anul 2021, Neti Sandu a precizat că în primele două luni ale anului ar putea apărea adevărate provocări. Imprevizibilul poate veni și din aspectele bune, precizează ea, care vor veni din primăvară.

„Ar putea să fie pentru că primele două luni, ianuarie și februarie, sunt marcate de niște cuadraturi severe și atunci pot apărea situații bruște, adevărate provocări care să te facă să reacționezi în funcție de cum te prind: în formă/pe picior greșit. Aici pot fi niște plăci turnante care să te trimită într-o altă direcție, așa că trebuie avut grijă, pentru că astea pot destabiliza oarecum. Dar imprevizibilul poate veni și din aspectele bune care or să fie la primăvară și din faptul că pentru o lună și ceva, chiar dacă Jupiter intră două grade în zodia Peștilor, poate să aducă ceva relaxare și să zicem că, uite, am răzbit', a declarat Neti Sandu, într-un interviu pentru Click.ro.

Neti Sandu, previziunile anului 2021: "Atenție la primele luni. Pot apărea situații..."Neti Sandu, previziunile anului 2021: "Atenție la primele luni. Pot apărea situații..."

Întrebată dacă își face singură horoscopul zilnic, vedeta a spus că nu are cum. Există totuși momente în care are explicații pentru felul în care se simte, iar alinierea planetelor este cauza acestor stări, fie ele bune sau nu.

„N-ai cum să-l faci, știi unde sunt planetele, nu trebuie să faci nimic. Știu că, de exemplu, astăzi Luna e în Săgetător, de aceea mă simt mai bine. Uneori mă trezesc și am o stare proastă și-mi dau seama că dacă ăla e în cuadratura cu celălalt, de aia. Și când e ceva bun, primesc ceva, mă gândesc: dar oare de la ce?! Și-mi dau seama că Venus e în casa cadourilor – așa arată horoscopul meu', spune ea.

Neti Sandu spune că dacă suntem în luna Capricornului, accentul e pe bani, la fel cum dacă suntem în Săgetător, ar trebui să ne simțim încărcați cu energie.

„Știu că dacă suntem în Săgetător, o lună de zile e Soarele acolo, trebuie să mă încarce cu energie. Dacă suntem în Capricorn, e zona banilor și acolo e accentul. Știind aceste aspecte eu nu am pretenții dintr-o dată să le am pe toate sau să nu mai am ceea ce e acolo unde pică accentul', a mai spus vedeta.

Horoscop Neti Sandu pentru fiecare zodie în anul 2021

Berbec

Pentru tine este anul afacerilor. În 2021 planeta Marte se mută în casa banilor, ceea ce înseamnă că te așteaptă foarte multe reușite în afaceri. Nu duci lipsă de idei și planuri pentru afaceri. E și o poftă necontrolată de cheltuit.

Taur

Acest nativ are parte de combinația Marte-Uranus, foarte dură și care va fi într-un război timp de două luni cu planetele din Vărsător. Viața lui se schimbă și va primi o a doua șansă. E cineva care îl va trage de mânecă.

Gemeni

Beneficiezi de un avantaj de pe urma triunghiului de aer. Te încarci și ai parte de ceva schimbări. Dacă ai greșit, anul acesta este momentul să plătești. 2021 e de încasat, însă ești pe drumul favorizant.CITEȘTE ȘI:

Rac

Ai niște beneficii financiare. Ești în casa banilor, a averii, poate scoți niște bani din bancă sau depui o sumă. Primești daruri sau surplusuri pe lângă salariu, vin dintr-o investiție sau o avere lăsată moștenire.

Leu

Beneficiu major, poți încheia niște contracte foarte serioase. Jupiter și Saturn sunt impresarii direcți. Succesul poate însemna brusc și o schimbare de loc de muncă, unde să ai o funcție mai mare.

Fecioară

Casa sănătății și a serviciului sunt pe primul loc în 2021. Trebuie să muncești mai mult ca oricând. Oboseala poate strica sănătatea, trebuie făcut ceva în acest sens. Se anunță o stabilitate, găsești soluții mereu.

Balanță

Are de câștigat pentru că e semn de aer, la fel ca dominanta anului. Vărsătorul reprezintă casa dragostei pentru acest nativ. Poate vrei un copil, însă sarcina mai întârzie pentru că trebuie să ai grijă de tine.

Scorpion

Șefii dintr-o dată au mari pretenții, apar situații neobișnuite și trebuie neapărat să reacționeze. În același timp, se poate să fie o problema acasă, niște motive pentru care vrei să faci schimbări: o altă casă sau alt decor.

Săgetător

Trebuie să perfecționeze casa comunicării. Sinceritatea te-ar putea costa anul ăsta, în timp ce Saturn îți poate da o lecție care ține de diplomație, de delicatețe. 2021 e și casa drumurilor scurte pentru această zodie.

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani:'Chiar dacă s-au supărat privind unele alegeri pe care le-am făcut…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Simona Hapciuc de la Survivor, înainte de operațiile estetice.Și-a mărit sânii și buzele

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a suferit de depresie după divorțurile de Prigoană:„Mi-a fost greu să-mi asum un eșec!’

Capricorn

A scăpat de examenul lui Saturn și acum Jupiter s-a instalat în casa banilor. Suma la care se aștepta va fi mai mică, vor fi unele rețineri. Socotelile nu se vor potrivi, dar va știi să trăiască și cu puțin.

Vărsător

Planeta Jupiter îi aduce acestui nativ o infuzie de energie și dinamism, dar și numeroase lucruri care îl vor unge pe suflet. Anul 2021 este unul bun din punct de vedere financiar, profiturile sunt la ordinea zilei.

Pești

Jupiter va traversa zodia Vărsător și va ajunge în Pești în lunile mai și iunie, fapt care vine cu avantaje de ordin financiar. Un câștig sau o primă de instalare ajung în posesia ta. Fii atent la sănătate anul acesta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter