Neti Sandu a avut o relație de 10 ani: "E foarte greu să conviețuiești"

Publicat pe

Neti Sandu este extrem de cunoscută în țara noastră. Deși o vedem zilnic la televizor, știm puține lucruri despre viața sa personală. În cadrul unui interviu, prezentatoarea a vorbit deschis despre viața sa amoroasă, dar și despre relația de 10 ani pe care a avut-o.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Când auzim numele Neti Sandu ne gândim imediat la rubrica de horoscop de la Pro TV. Prezentatoarea se poate lăuda cu o carieră de succes în televiziune, fiind de mai bine de 20 de ani fidelă postului de pe Pache Protopopescu.

Neti Sandu a avut o relație de 10 ani: "E foarte greu să conviețuiești"Neti Sandu a avut o relație de 10 ani: "E foarte greu să conviețuiești"

Ei bine, chiar dacă o vedem zilnic pe micile ecrane, știm puține lucruri despre trecutul, dar și despre viața personală a vedetei.

Citește și: De ce nu a avut Neti Sandu noroc în dragoste. Explicația este astrologică:'Câtă vreme am notorietate…'/ EXCLUSIV

Citește și: La 62 de ani, Neti Sandu spune adevărul despre operațiile estetice:'Pot să trăiesc cu mine așa!'

Citește și: Dan Helgiuc l-a dublat pe Will Smith în ultima producție Disney, Alladin.Câți bani a primit

Citește și: Cum se menține Adrian Năstase în formă la 71 de ani:„M-a făcut să rămân vital până la vârsta asta’ 

Neti Sandu, declarații despre viața amoroasă

Neti Sandu a fost invitată la podcastul lui Horia Brenciu, unde a vorbit despre pasiunea sa pentru astrologie, dar și despre trecutul său.

Printre altele, vedeta a dat detalii și despre viața sa amoroasă. Prezentatoarea susține că nu-și dorește o relație doar pentru că nu poate să stea singură. De asemenea, a mai adăugat faptul că, pentru ea, conviețuirea cu persoana iubită înseamnă alte lucruri.

„Eu nu vreau să stau cu cineva doar pentru că nu pot să stau singură. Aici e problema cu dependențele! Tu întâi trebuie să-ți rezolvi aceste dependențe și, dacă este loc să intre cineva în viața ta, să intre. Trebuie să fie o complementare. Eu văd o prietenie, o relație, eu altfel văd trăitul cu cineva. Nu cu ia și tu, fă și tu piața, da, se fac și astea, dar la alt nivel”, a zis Neti Sandu.

Chiar dacă recunoaște că e foarte greu să trăiești împreună cu altcineva, Neti Sandu spune că a trecut și ea printr-o relație lungă, mai exact de 10 ani.

E foarte greu să conviețuiești, în general. Dar am experimentat trăitul în doi. Mi-a plăcut. Am stat zece ani. Da. A fost așa cum am avut eu nevoie. Ideea este că trebuie să te completezi. Multe lucruri pe care le faci să fie admirate, aprobate de partener și tu să ai tot timpul ce să admiri”, a adăugat Neti Sandu.

Cum a ales astrologia

Totodată, Neti Sandu a mai spus cum a decis să aleagă astrologia. Se pare că totul a pornit de la faptul că bunicul ei își dorea ca cineva din familie să meargă pe acest drum.

Pasiunea a venit de la faptul că bunicul, care era penticostal, voia ca cineva să urmeze pe linia asta… Mama nu a vrut, tata nici atât. Apoi m-au dat pe mine să servesc eu. E adevărat că mă duceam și cântam în cor, spuneam poezii. Acolo mi-am început cariera, dacă vrei. Și bunicul, care avea doar trei clase, care e foarte gospodar și sănătos la minte, a intrat în religia asta și așa a murit. Foarte mulți au ieșit de acolo pentru că nu s-au regăsit. (…)

Eu nu am avut o ramură religioasă. Eu am o relație cu mine. Eu aici îl caut, am fost și eu la biserică. (…) Eu nu înțelegeam ce îmi spunea bunicul. El spunea următorul lucru: Viața asta nu trebuie trăită pentru că există promisiunea de după. Eu nu înțelegeam. Am citit Biblia, am întrebat, am conspectat și tot așa. Eu nu înțelegeam în ce crede. Eu nu pricepeam. Atunci m-am apucat să citesc toată literatura universală, toată filosofia pământului. Apoi, când am văzut că nu mă mulțumesc nici cu parcurgerea tuturor filosofiilor acestui pământ, am zis că trebuie să caut altundeva”, a povestit Neti Sandu.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter