Nici o zi fără scandal la FERMA! Brigitte plânge de nervi din cauza lui Moroșanu

Publicat pe

Când toată lumea credea că s-au împăcat, între Brighitte Năstase și Ioana Filimon ies iarăși scântei. Cele două concurente din FERMA nu mai sunt, totuși, prietene ca la început și pentru că Moroșanu îndrăznește să-i țină partea lui Miss România, Brigitte ia foc. Și ce face Brigitte când pierde situația de sub control? Ce i-a obișnuit deja pe telespectatorii emisiunii de la Pro TV: plânge!

Nici o zi fără scandal la FERMA! Brigitte plânge de nervi din cauza lui MoroșanuNici o zi fără scandal la FERMA! Brigitte plânge de nervi din cauza lui Moroșanu

De când a intrat în FERMA, Brigitte plânge aproape în fiecare zi. Că își pierde Biblia, că își amintește traume din tinerețe sau pentru că se ceartă cu vreunul dintre concurenți, fosta soție a lui Ilie Năstase varsă lacrimi de crocodil.

În episodul din această seară al show-ului, Brigitte crede că Ioana trădează grupul din care face parte pentru simplu fapt că s-a împrietenit cu Otilia. Totodată, fosta soție a lui Ilie Năstase este deranjată și de faptul că Moroșanu, fermierul-șef, o ia pe Ioana în camera lui, iar această mișcare îi provoacă o criză de plâns.

Brigitte încearcă să-l monteze și pe admiratorul ei, Pastramă, împotriva lui Moroșanu și îi spune că nu trebuie să mai voteze ce spune luptătorul K1 dacă acesta o ia pe Ioana în camera lui.

Reacțiile necontrolate ale lui Brigitte par a fi generate și de un soi de gelozie pentru că Ioana și-a făcut o altă prietenă, pe Otilia și își petrece tot timpul cu ea.

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter