Ei nu înțeleg subtilitățile! Situații când nu e cazul să te bazezi pe bărbați

Publicat pe de Catalina Cristescu

John Gray nu a zis degeaba că bărbații sunt de pe Marte și femeile de pe Venus. Situații când nu e cazul să te bazezi pe bărbați!

Nu înțeleg semnalele subtile

E lămurit demult că niciunul dintre voi nu citește gânduri, însă dacă ești supărată pe el și vrei să vorbești despre asta… spune-i direct!

Bărbații nu sunt tocmai buni să perceapă aluziile, să completeze puzzle-uri imaginare cu ce semnale îi trimiți tu.

La bărbați e simplu: aceasta e problema, la care el are în ADN să vină cu soluția.

Citește și:

Ce se întâmplă în creier atunci când primești complimente

Efect antistres și imunitate bună! Ce beneficii ne oferă planta de mușețel

Nu detectează picanteriile sociale

Dintr-o singură privire o femeie știe imediat cine e îndrăgostit de cine, cine e indivios și pe cine, dacă există cazuri de amanți ascunși, rivalități etc

Pentru a supraviețui, femeile și-au antrenat acest simț acut, dar fin, al observației situațiilor sociale și acțiunilor celorlalți.

La capitolul ăsta bărbații sunt mai nevinovați decât un bebeluș. Însă, nu sunt inutili, au și ei capacitățile lor excepționale, la fel de bine antrenate.

Mai precis, bărbații descoperă extrem de ușor fețele familiare, cine este agresiv sau o potențială amenințare, fac imediat harta mentală a mediului în care se află și care sunt ieșirile în caz de pericol.

De unde această diferențiere? Bărbații au în spate generații întregi și sute de ani de războaie, de rol de protector al familiei sau unic susținător al acesteia.

Foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter