Victoria Beckham suferă de DISLEXIE. Boala nu are leac, iar toți copiii ei au moștenit-o

Publicat pe

Victoria Bechkam se pare că suferă de o boală care până acum nu are leac. Mai grav este că și copiii ei au moștenit-o. Este vorba despre o deficiență de învățare care împiedică dezvoltarea capacității de a citi.

Creatoarea de modă britanică Victoria Beckham a declarat pentru Financial Times că s-a autodiagnosticat cu dislexie. Se pare că cei patru copii ai săi și ai fostului fotbalist David Beckham sunt pasionați de latura creativă și de sporturi decât de domeniile academice, conform Mediafax.

Brooklyn, în vârstă de 20 de ani, este pasionat de fotografie, Romeo, care are 16 ani, se antrenează să devină jucător de tenis, Cruz, în vârstă de 14 ani, adoră să cânte, iar Harper, în vârstă de 7 ani, „este foarte băiețoasă”.

Dislexia este o tulburare nervoasă constând în dificultatea de a citi şi de a înţelege ceea ce se citeşte, care nu afectează însă capacităţile intelectuale ale unei persoane

Victoria Beckham a mai spus că cei trei fii ai cuplului și-au abandonat ambițiile de a deveni fotbaliști, de teamă că își vor dezamăgi celebrul tată. Aceasta a acceptat deciziile fiilor săi, susținând că i-a spus lui Romeo, care și-ar fi exprimat vocal temerile, că tatăl lui „dorește doar ca el să fie fericit”.

Soția lui David Beckham se menține tânără cu un produs care costă aproximativ 10 lei. Victoria folosește uleiul de cocos care o ajută foarte mult în procesul ei anti-îmbătrânire. Vedeta folosește uleiul de cocos atât pentru față, cât și pentru corp.

„Nu am cearcăne sub ochi, pete pe obraji şi riduri pentru că mă ung şi mă masez în fiecare seară pe faţă cu o cremă pe bază de ulei de cocos. Este foarte ieftină, costă doar 2 lire sterline (10,50 lei). Mă ung pe tot corpul cu această cremă şi trebuie să recunosc că e foarte bună’, a dezvăluit Victoria Beckham.

Foto: Hepta

Citește și:

Victoria Beckham şi Jessica Alba – Ladies in red la New York

Victoria Beckham s-a dezbracat pentru Armani

Victoria Beckham prezintă lucrurile must-have pe care orice femeie trebuie să le aibă în dressing

Victoria Beckham – Cu un breton chic

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter