Nicole Cherry a adus bani în casă de la vârsta de 14 ani: ”Știu cum e să ai și cum e să nu ai”. Mama ei și-a vândut bijuteriile pentru ca Nicole să meargă la un concurs

Publicat pe

Nicole Cherry a adus bani în casă de la vârsta de 14 ani. Cu toți o știm pe frumoasa artistă, astfel că nu are nevoie de vreo descriere. Se bucură de un succes colosal pe plan profesional și totodată și de o familie superbă, însă lucrurile nu au fost mereu roz pentru ea. De data aceasta, invitată în podcastul lui Mihai Morar, cântăreața a fost mai sinceră ca niciodată și a dezvăluit începutu carierei sale, anii adolescenței, dar și multe alte lucruri pe care fanii nu le știu despre ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună. Cei doi se cunosc de mult timp, mai concret încă de când artista avea 16 ani. Tatăl ei le-a făcut cunoștință. De atunci, au fost mereu unul în preajma altuia, până când au ajuns să formeze o relație. Din rodul iubirii lor a rezultat și o fetiță adorabilă, care azi le umple zilele de bucurie. Totuși, pentru frumoasa artistă lucrurile sunt la superlativ și pe plan profesional.

Nicole Cherry a adus bani în casă de la vârsta de 14 ani: 'Știu cum e să ai și cum e să nu ai'. Mama ei și-a vândut bijuteriile pentru ca Nicole să meargă la un concursNicole Cherry a adus bani în casă de la vârsta de 14 ani: 'Știu cum e să ai și cum e să nu ai'. Mama ei și-a vândut bijuteriile pentru ca Nicole să meargă la un concurs

Deși acum se consideră fără dar și poate o femeie împlinită din toate punctele de vedere, Nicole Cherry a vorbit și despre perioadele mai puțin plăcute din viața ei. A cucerit pe toată lumea cu piesa ei de lansare, 'Memories', astfel că încă de la 14 ani aduce bani în casă. Ce-i drept, nu mulți știau acest lucru despre ea.

Citește și: Nicole Cherry a făcut accident cu mașina, singură: 'Nu am văzut senzori, nu am văzut nimic'

Citește și: De ce nu mai vrea Nicole Cherry copii: „Lucrurile ar deveni mult mai complicate”

Citește și: Shakira, reacție surprinzătoare după ce Pique și-a asumat public relația cu noua iubită, Clara Chia Marti: „Din fericire, copiii…”

Citește și: Oana Zăvoranu, prima reacție după ce s-a spus că s-a despărțit de Alex Ashraf: „Să nu mă credeți decât pe mine. Noi doi…'

Nicole Cherry a adus bani în casă de la vârsta de 14 ani

Nicole Cherry nu a dus-o întotdeauna bine pe plan financiar. Frumoasa artistă a avut și momente mai puțin plăcute în adolescență și în copilărie, banii fiind o problemă. Nu o dată, ci de mai multe ori, părinții ei au fost nevoiți să facă sacrificii pentru ca e să poată avea ceea ce își dorește. Acum însă, este mai fericită ca niciodată fiindcă poate să-i răsplătească pentru toate eforturile făcute.

'Aduc bani acasă de la 14 ani. Dar nu-mi place să spun că-i întrețin. Până la 14 ani, cine m-a crescut? Da, avem banii la comun. Chiar dacă Florin este noul membru în echipa mea, tata continuă să meargă cu mine la concerte', a povestit Nicole Cherry în podacastul lui Mihai Morar.

Nicole Cherry: 'Am cumpărat o casă din banii mei'

Nicole Cherry nu numai că își ajută părinții cu bani ori de câte ori este nevoie, ci face mult mai mult de atât. Încă de la vârsta de 14 ani a adus bani în casă, devenind virală cu piesa ei de lansare. Mai apoi, 4 ani mai târziu, frumoasa cântăreață a strâns suficienți de mulți bani pentru a cumpăra o casă mare și spațioasă unde să stea cu toată familia ei.

'Am stat în același apartament din Rahova până ne-am mutat. La vârsta mea de 18 ani, când am cumpărat o casă din banii mei.', a continuat artista.

Mama ei și-a vândut o bijuterie pentru a face rost de bani

Încă de la bun început, atât mama ei, cât și tatăl ei au susținut-o din toate punctele de vedere. Au avut încredere în ea și în talentul cu care a înzestrat-o Dumnezeu, astfel că au făcut numeroase sacrificii ca ea să meargă mai departe. Datorită ajutorului lor, Nicole Cherry este astăzi o artistă de succes, care nu mai duce probleme pe plan financiar așa cum o făcea la începutul carierei sale în domeniul muzical. Fără a se sfii, cântăreața a povestit cum mama ei a fost nevoită să își vândă una dintre cele mai prețioase și frumoase bijuterii.

Financiar, mama și-a vândut o bijuterie personală ca eu să merg la ultimul concurs de muzică, înaintea piesei 'Memories'. Era costisitor să merg la concursuri. Știu și cum e să ai și cum e să nu ai. Părinții îmi ziceau: 'Nicoleta, avem!' sau „Nicoleta, luna asta mai moale!'. N-am fost niciodată amărâtă. Au fost și momente mai grele. Iar la acel concurs am luat premiul cel mare. I l-am dat mamei. Mamei nu-i plac cadourile materiale. Degeaba i-am luat bijuterii și altele. Nu o impresionez. Cel mai des i-am cumpărat plante în toată curtea. Cu astea o faci fericită și o bucuri', a mai spus cântăreața.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă