Nicole Cherry, primele declaraţii despre iubit. Cu ce se ocupă bărbatul din viaţa ei

Publicat pe

Nicole Cherry a acordat primele declaraţii despre iubitul său, exclusiv pentru Revista VIVA!. Ea şi Florin Popa trăiesc o frumoasă poveste de iubire!

Nicole Cherry a fost invitată în redacţia VIVA!. Aceasta nu s-a ferit să facă declaraţii despre actualul ei iubit, Florin Popa, cel care i-a furat inima de o bună perioadă de timp.

 

„Sunt într-o relaţie, dar nu îmi creez aşteptări, nu îmi fac planuri prea departe. Încerc să mă ţin cu picioarele pe pământ, să mă bucur de fiecare moment. Aşa e mult mai bine, şi pentru mine şi pentru el. Efectiv aşa e mai bine, pentru noi ca şi relaţie. Ne vedem cât de des putem.

El este foarte ocupat, la fel sunt şi eu şi încercăm să avem o balanţă. Nu cred în chestia asta, că văzutul în fiecare zi e sănătos. E bine să ni se mai facă dor. El are 28 şi eu 20 de ani.

Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură, şi mă bucur pentru chestia asta. Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta atunci când vine vorba de partenerul meu e ideală, să fie puţin mai matur decât mine. Bărbaţii oricum se maturizează mult mai greu. Eu văd vârsta ca pe un avantaj. 

Da, aşa s-a întâmplat. (n.r.tatăl ei i-a făcut cunoştinţă cu actualul iubit). (…) Îmi place că e matur, că e sigur pe el, pe ceea ce face şi chestia asta îmi dă şi mie o siguranţă. Se gândeşte foarte mult la afacerea lui, e independent.”, a declarat cantăreaţa la Interviurile VIVA!.

Trecutul neștiut al lui Nicole Cherry

A debutat la vârsta de 14 ani, cu un super hit – Memories – și mulți au crezut că nu este româncă. De atunci, cariera lui Nicole Cherry a fost în deplină ascensiune, ajungând, în scurt timp, una dintre cele mai de succes artiste de la noi. Solista lansează hit după hit, iar urmăritorii pe conturile de socialiare au crescut imediat, ajungând acum la 1.2 milioane de followeri pe Instagram. 

Foto: Instagram

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter