Nicole Cherry s-a mutat cu iubitul. Relația lor este din ce în ce mai serioasă: ”Tot mami ne face de mâncare”

Publicat pe

De câteva luni, Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Florin. Cei doi au făcut un  pas important în relația lor și s-au mutat împreună. Artista a vorbit despre această decizie a lor, dar și cum au reacționat părinții ei.

La 20 de ani, Nicole Cherry este îndrăgostită nebunește de Florin. Se pare că el a reușit să o facă pe tânăra artistă să aibă fluturi în stomac. Recent, cei doi s-au mutat împreună și sunt foarte fericiți pentru că au făcut acest pas.

Părinții vedetei sunt încântați de Florin și chiar îl plac. Mama lui Nicole Cherry este cea care le gătește de fiecare dată. Decizia de a se muta împreună a fost una care a venit de la sine și se pare că a fost o alegere foarte bună pentru artistă.

„Da, ne-am mutat împreună! Pisica e cu noi. E a noastră. Tot mami ne face de mâncare. Mai fac şi eu când am timp, ne mai dă şi mama. E totul la fel, doar că nu sunt noaptea acasă. Tatălui îi place foarte mult de el (n.r. de iubit), îl cunoaşte foarte bine. Asta l-a făcut pe el mai relaxat. Ştie că sunt undeva bine. Şi eu i-am demonstrat lui că pot să iau decizii. A venit natural. Nici eu nu am zis: Gata, de mâine mă mut! Nu ştiu dacă face cineva neaparat chestia asta. A venit de la sine. Din moment ce părinţii îţi dau voie să te duci o zi, o noapte, ştiu ce urmează. E firesc. În cazul meu a fost ok şi suntem ok', a declarat Nicole Cherry la „Răi Da Buni'.

FOTO: Instagram

Nicole Cherry s-a mutat cu iubitul. Relația lor este din ce în ce mai serioasă: 'Tot mami ne face de mâncare'Nicole Cherry s-a mutat cu iubitul. Relația lor este din ce în ce mai serioasă: 'Tot mami ne face de mâncare'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter