Spovedania Simonei Gherghe, mamă a doi copii: "Oboseală cruntă, două, trei ore de somn pe noapte, cu plâns mult, cu furtună hormonală"

Publicat pe

Simona Gherghe a născut în urmă cu câteva săptămâni al doilea copil. Prezentatoarea TV mărturișește acum cât îi este de greu și de dificil. Este însă fericită pentru comorile din viața ei, dar nu poate să neglijeze faptul că îi este greu, nevoile copiilor acum fiind destul de mari. 

Pe data de 9 mai, Simona Gherghe a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Ana Georgia și întâmpinat frățiorul cu brațele deschise, semn că e bucuroasă de mezinul familiei.

Prezentatoarea TV trece printr-o perioadă dificilă, dar frumoasă. Este destul de obosită, copiii plâng mult, ea are o mulțime de griji, dar și de dureri. Zâmbește acum când își privește copiii și uită de momentele mai puțin plăcute.

„E frumos? Puțin spus. E minunat! E greu? Al naibii de greu. Scriu rândurile astea, pentru femeile care se pregătesc să fie mame și pentru cele că mine, lăuze. Aș fi putut să las la descriere doar partea cu minunatul, dar nu vreau să cosmetizez nimic. N-ar fi cinstit. Prea am văzut postări în care totul e doar despre fericire, armonie și zâmbete că-n reclame. Până acolo, e drum lung. Și noi zâmbim în poză, dar dincolo de zâmbet, sunt multe.

Oboseală cruntă, două, trei ore de somn pe noapte, cu plâns mult, cu furtună hormonala post-partum, cu o mie de griji și îndoieli, cu dureri de sâni și de burtă și de spate. Cu Ana, care se bucură de Vlad și l-ar pupă toată ziua, dar care nu înțelege de ce trebuie să o împartă pe mami, mami a ei de care și ea are nevoie, pentru că și ea e atât de mică… Privirea ei, uneori, mă înțeapă drept în inima. Și da, ziua încerc să fiu mai mult a ei, căci noaptea-i a lui Vlad.

Asta când nu se trezește ea plângând și strigând după mine. Iar când se trezesc amândoi, atunci să te ții… Și, printre toate astea, mai avem momente când e liniște, când Vlad e pe brațul meu stâng și doarme, iar Ana, pe brațul drept și se uită la desene. Uite, pentru clipele astea se șterg alea grele, cu nopți lungi, cu extenuare de simți că te doare carnea și nu mai șții încotro s-o apuci. Și mai sunt, apoi, plimbările noastre, când reușim să sincronizăm programul copiilor.

Noi patru, învățând să trăim unii cu alții. Cu fiecare zi care trece, e cu un minut mai ușor. O simt. Și, doamne, cum prețuiesc minutul asta… Știu că, poate, n-ar fi trebuit să scriu, că textul asta mă expune, poate, prea tare, dar e că o spovedanie a unei #mamededoi, la început de drum. Și mai știu că nu sunt singură! 
#mamadedoi #anageorgia #vladioan #simonagherghe”, a scris Simona Gherghe pe Facebook.

Spovedania Simonei Gherghe, mamă a doi copii: "Oboseală cruntă, două, trei ore de somn pe noapte, cu plâns mult, cu furtună hormonală"Spovedania Simonei Gherghe, mamă a doi copii: "Oboseală cruntă, două, trei ore de somn pe noapte, cu plâns mult, cu furtună hormonală"

Simona Gherghe, val de comentarii după ce a postat o poză cu băiețelul său: „Unele mame sar la gâtul altora'

Simona Gherghe a născut recent un băiețel perfect sănătos. Nu a ezitat și le-a arătat și fanilor ei imagini cu micuțul. Una dintre fotografii a stârnit un val de comentarii în mediul online, toate mămicile s-au dat cu părerea. 

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter