Nicole Kidman – Irezistibilă în negru la CMT Music Awards pentru a-şi susţine soţul

Publicat pe

Vedetele şi-au dat întâlnire la Nashville (Tennessee) unde s-a desfăşurat gala CMT Music Awards, eveniment care a fost cu totul special pentru actriţa Nicole Kidman.
Aceasta s-a aflat în primele rânduri pentru a-şi susţine soţul, cântăreţul Keith Urban, care a plecat acasă cu mai multe premii.
Actriţa în vârstă de 49 de ani a arătat cu adevărat irezistibil într-o rochie neagră transparentă cu care a atras toate privirile. Nicole Kidman a reuşit un adevărat maraton în ultimele 3 zile, ea fiind prezentă la New York la Gala CFDA Fashion Awards, după care a zburat la Londra la Glamour Women of the Year 2017, pentru a se întoarce repede în America ca să-i fie alături lui Keith la CMT Music Awards.

 

Foto: Hepta

Nicole Kidman – Irezistibilă în negru la CMT Music Awards pentru a-şi susţine soţulNicole Kidman – Irezistibilă în negru la CMT Music Awards pentru a-şi susţine soţul

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă