Vrei să fii o mireasă cool? Iată 5 trenduri de nunți lansate de vedete!

Publicat pe

Invitații, restaurant, catering, ținutele mirilor și ale cavalerilor de onoare – să organizezi o nuntă în zilele noastre nu e simplu și nici ieftin. Cum vedeta zilei este însă mireasa, rochia acesteia este detaliul cel mai important. Iată trendurile în materie lansate de vedetele de peste ocean, așadar, dacă vrei să fii o mireasă cool, inspiră-te cu încredere!

 

De multă vreme deja ziua nunții nu mai este pentru doamne și domnișoare doar un motiv de bucurie, ci și de agitație, pentru că, uneori, indiferent de câți bani ai dispune, tot se ivește ceva neprevăzut. Dacă ai însă un buget restrâns, tot ce poți să faci este să uzezi de imaginație și, în final, să apelezi la o croitoreasă bună, care îți poate face rochia de vis. Dar ce să alegi pentru cea mai frumoasă zi a vieții tale. Nimic mai simplu! Te poți inspira din rochiile pe care le-au purtat deja vedete care și-au permis să apeleze la designeri și care au arătat impecabil în ziua nunții lor. Iată 5 dintre cele mai frumoase rochii de mireasă, care ar trebui să le satisfacă până și pe cele mai pretențioase dintre voi!

 

Rochia cu mâneci-fluture

Rochia cu aspect romantic, de prințesă, nu se va demoda niciodată, iar asta ne-o dovedește chiar Ciara, care a ales pentru nunta ei o astfel de ținută. Voalul, dantela și mânecile largi cu aspect dramatic nu vor scăpa neobservate decât de cei care nu-și vor putea dezlipi ochii de la decolteul curajos… Totul va fi completat perfect cu un superb buchet de trandafiri albi.

 

Mireasa casual

Miresele nonconformiste care doresc să se simtă în largul lor în ziua nunții, cu eforturi și investiții minime, dar cu un rezultat wow se pot inspira de la style-iconul Olivia Palermo, care și-a făcut singură outfitul de nuntă. Au fost de ajuns un sweater, o pereche de pantaloni scurți, iar pe deasupra o fustă de tul. Piesa de rezistență sunt, evident, pantofii albaștri.

 

 

Nunta all-white

Albul nu mai este de mult o culoare doar pentru mirese. Solange Knowles, Kim Kardashian și Kate Middleton sunt doar câteva dintre celebritățile care au optat pentru o nuntă all-white. Arată sofisticat, totul având un aer extrem de elegant, iar domnișoarele de onoare îmbrăcate complet în alb – însă fiecare într-o ținută care o avantajează – vor arăta senzațional. În plus, dacă alegi o ținută simplă, ce poate fi mai grozav decât să-ți poți purta apoi rochia de mireasă și cu alte ocazii?

 

Altarul gigantic

Florile nu lipsesc de la nicio nuntă, iar câteodată devin chiar vedetele zilei, în afara mirilor, bineînțeles. De când Kim Kardashian s-a măritat cu Kanie West în fața unui zid gigantic din trandafiri, florile au început să împodobească tot mai mult altarele. Recent, Emmy Rosum s-a căsătorit în fața unui astfel de altar, împodobit cu sute de trandafiri albi. Evident, acest răsfăț costă, dar merită cu prisosință…

 

Roz, roz, roz…

Samantha, soția cântărețului R&B Tyrese Gibson, a călcat pe urmele lui Gwen Stefani și Kaley Cuoco, purtând la nuntă o rochie de mireasă roz. Rezultatul? A fost încântătoare! Doamnelor, nu trebuie neapărat să purtați alb la nunta voastră. Luați exemplul celebrităților și alegeți orice culoare care vă face fericite și vă dă încredere în voi!

 

Oana Pantazi

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter