Nicoleta de la Mireasă pentru Fiul meu a născut un băiețel. Cătălin este în culmea fericirii: „Bine ai venit pe lume”. Ce nume i-au ales părinții

Publicat pe

Nicoleta și Cătălin, foști concurenții de la Mireasă pentru fiul meu, sunt extrem de fericiți pentru venirea pe lume a fiului lor. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nicoleta a născut ieri un băiețel perfect sănătos, iar proaspătul tătic este mai fericit ca niciodată. 

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu câteva luni, iar pe 18 mai a venit pe lume băiețelul lor, care se va numi Denis Ștefan. 

Vestea cea mare a fost dată de Cătălin, care la scurt timp după naștere a publicat pe pagina sa de socializare anunțul că este tătic de băiețel, însoțit de o fotografie cu bebelușul.

'Bine ai venit pe lume Denis Ștefan, viața și inima noastră 18.05.2020 ❤️❤️❤️', a scris Cătălin pe pagina sa de Facebook. 

Astăzi, Nicoleta a postat și ea o imagine din spital, purtând la mână brățara specifică pentru mămicile care au născut. 

Nicoleta Iuliana și Cătălin Eugen sunt împreună din 2017, atunci când s-au cuplat și nu a fost niciodată vorba de despărțire în tot acest timp. 

Nicoleta de la Mireasă pentru Fiul meu a născut un băiețel. Cătălin este în culmea fericirii: „Bine ai venit pe lume'. Ce nume i-au ales părințiiNicoleta de la Mireasă pentru Fiul meu a născut un băiețel. Cătălin este în culmea fericirii: „Bine ai venit pe lume'. Ce nume i-au ales părinții

Vasiloiu Iuliana Nicoleta are 25 de ani și s-a născut în București.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter