Răzvan Fodor povestește cât de greu i-a fost să o cucerească pe soția lui: „Aproape 4 luni am alergat-o cu patul”

Publicat pe

Sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, dar puțini sunt cei care știu cât de greu i-a fost lui Răzvan Fodor să își cucerească soția, pe Irina. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Câștigătorul de la „Asia Express' sezonul 3 a povestit că aproape 4 luni i-au trebuit să o convingă pe actuala soție că are planuri serioase cu ea.

Irina avea doar 19 ani pe vremea când l-a cunoscut pe Răzvan Fodor. Era studentă la Facultatea de Jurnalism, iar cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare de la Buftea, unde ea făcea figurație, iar el juca într-o telenovelă. 

Irina s-a lăsat greu cucerită

Răzvan s-a îndrăgostit pe loc, la fel și ea, doar că a durat mai mult până să mărturisească și să accepte asta. 

Până la prima întâlnire, Irina a făcut pe inabordabila, asta mai ales pentru că reputația lui Răzvan nu era chiar una de bărbat serios, ci mai degrabă de „Don Juan'. 

Recent, Răzvan Fodor a povestit la emisiunea „De Speak firu-n patru' că el a fost cel care s-a ținut după Irina și a insistat câteva luni până când ea să cedeze.

„E un secret pe care îl știe gașca mea de apropiați, dar acum după 10 ani pot să-l împărtășesc. Eu am cunoscut-o pe nevastă-mea în 2007. Secretul ar fi că am alergat-o cu patul pe la Leu, pe acolo la cămine, vreo 3 luni și jumătate, ceva de genul ăsta. Pe vremea aia treceai la „pierdute' după două săptămâni maxim. După ea am alergat vreo 3 luni, aproape 4. Cel mai mult de până acum, dar a meritat. Mi-am dat seama că ea e, ăsta a fost și motivul real pentru care am insistat atât, că altfel fugeam de mult', a povestit amuzat Răzvan Fodor.

Cântărețul spune acum că Irina este femeia pe care a așteptat-o dintotdeauna, iar la prima întâlnire a supus-o unui test pentru a fi sigur că este femeia potrivită. Povestea lor de dragoste pare desprinsă din filmele cu prinți și prințese, însă a început cu o scenetă din „Stan și Bran’.

Nu a luat-o de soție înainte să o „testeze'

La prima lor întâlnire, cântărețul a supus-o unui test inedit pe care tânăra de doar 20 de ani atunci l-a trecut cu brio.

„Nu s-a întâmplat nimic, nici un sărut, nici un ținut de mâna, doar o invitație nevinovată la un botez al copilului unui prieten… și un prim test, să spunem așa… I s–a tras scaunul de sub fund. Da! Exact de sub fund! Nu doar ei, ci tuturor femeilor și soțiilor din gașcă care au venit foarte simandicos aranjate la un asemenea eveniment. (Fraților, era doar un botez! Hai să ne relaxăm și să ne simțim bine, zic). A râs cu hohot(…) Plăcut surprins, mirat și contrariat, am trecut peste primul hop…’, povestea Răzvan Fodor pe blogul său, în urmă cu ceva timp.

„I-am propus o vacanță în India unde am avertizat-o că nu e chiar cea mai exotică destinație de pe pământ, iar eu în capul meu eram ferm convins că nu poți să impresionezi astfel o fetiță de 19 ani. Dar am zis că dacă tot mi se pare că e ce trebuie, hai să o testăm până la capăt. A dormit în bungalouri de 3 $ / noapte fără să crâcnească, a mers zeci de kilometri pe jos pe zi și împreună am schimbat câteva trenuri și mijloace de transport, avioane și alte cămile…

Răzvan Fodor povestește cât de greu i-a fost să o cucerească pe soția lui: „Aproape 4 luni am alergat-o cu patul'Răzvan Fodor povestește cât de greu i-a fost să o cucerească pe soția lui: „Aproape 4 luni am alergat-o cu patul'

Ar fi putut, ca o domnișoară ce era, să se urce în primul avion și să se întoarcă acasă, în civilizație. Nu a făcut-o, a rămas lângă mine…de tot! Așa am trecut de hopul cu numărul doi. Ne-am întors în România și am și mutat-o acasă la mine, unde am continuat să fiu eu, iar ea a continuat să fie ea…A fost un început frumos,fără jocuri, fără prefacatorii, fără să mă dau mai lord, mai golan,mai tare, mai mare, mai rotund…’, mai spunea el.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter