Nicoleta Dragne a fost cerută în căsătorie imediat după ce a născut: "Am inelul, o să-l port..."

Publicat pe

Nicoleta Dragne a participat ca ispită la Insula Iubirii, iar apoi a făcut parte din proiectul Bravo, ai Stil!. Vedeta este activă pe rețelele sociale, iar recent le-a spus urmăritorilor că a primit inelul de logodnă, însă nu poartă bijuteria tot timpul. Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Dragne a fost ispită la Insula iubiri, iar apoi a decis să participe la Bravo, ai Stil!. Acum, se poate declara o femeie împlinită, întrucât are doi copii superbi, o poveste de dragoste la care mulți visează și o afacere care îi merge ca pe roate. Recent, pe contul său de Instagram, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, a mărturisit că a primit inelul de la partenerul ei, însă nu-l poartă tot timpul.

Nicoleta Dragne a fost cerută în căsătorie imediat după ce a născut: "Am inelul, o să-l port..."Nicoleta Dragne a fost cerută în căsătorie imediat după ce a născut: "Am inelul, o să-l port..."

Astfel, mulți dintre fanii vedetei s-au gândit că aceasta urmează să îmbrace rochia de mireasă în periaoda următoare.

Citește și: Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii, este însărcinată a doua oară: „Dacă stau mă ia amețeala'

Citește și:De ce s-a despărțit Nicoleta Dragne de tatăl copilului ei, fostul soț al Mădălinei Pamfile: „Eu nu m-am schimbat’

Citește și: Ce trucuri de frumusețe are Ioana Dichiseanu. Nu-și mai vopsește părul de 3 ani și folosește șampon pentru cai: „Am văzut-o și pe mama de mică cum se îngrijește’ / EXCLUSIV

Citește și: Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, a postat un nou mesaj la adresa Ginei Matache și a celor care-l critică: „Oamenii nefericiți încearcă să-mi dea sfaturi’

Nicoleta Dragne a fost cerută în căsătorie imediat după ce a născut

Deși își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor, Nicoleta Dragne le-a spus urmăritorilor acum, subtil, că a fost cerută în căsătorie, însă nu poartă tot timpul inelul. Vedeta nu a oferit vreun detaliu legat de nuntă, însă fanii s-au gândit imediat că fosta ispită de la Insula iubirii se va căsători în următoarea perioadă.

'Am inelul, că erați curioase de inel. Mi l-a dat, stați liniștite. Nu a dat avans pentru el, l-a plătit cu totul și mi l-a și dat. O să îl și port dacă vreți să vedeți cum arată. L-am purtat, dar n-ați fost voi pe fază pe story să va pice fisa.', a spus Nicoleta Dragne pe Instagram.

A devenit mamă a doua oară

Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii, a devenit mamă pentru a doua oară. După o sarcină grea, vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. 

Nicoleta a născut pe cale naturală, după un travaliu de 24 de ore. Fiul ei a cântărit 3980 g și are 56 de cm, iar medicii i-au dat nota zece la naștere. 

24 h de travaliu. 3980 g. 56 cm. Baby R. Mamy Hulk cum ar spune Vladimir', a scris Nicoleta pe Instagram.

sursă foto- Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă