Nicoleta Luciu ține dietă cu salată. A slăbit 3 kilograme în 11 zile: ”Sunt în a doua săptămână”

Publicat pe

Nicoleta Luciu mereu a ținut cont de felul în care arată, iar pentru asta a făcut multe sacrificii. Vedeta este mamă a patru copii și tot își face timp pentru ea. Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor, însă asta nu înseamnă că pentru ea nu mai este importantă silueta.

Nicoleta Luciu a slăbit în timp record, iar vedeta se laudă cu rezultatele pe care le-a obținut. Nicoleta Luciu a slăbit 3 kilograme în 11 zile cu ajutorul salatelor.

„Fetelor, ce faceţi? Cum merge treaba cu salatele? La mine merge brici, brici, brici! În şase zile am dat jos trei kilograme. Suntem în a doua săptămână de dieta cu salate. Parctic, în a douăsprezecea zi. Eu după 11 zile am slăbit trei kilograme şi 800 grame. Două zile am rămas la aceeaşi greutate. Se pare că salata de fructe nu este ok în dietă. Eventual să facem numai mere, fără mango. Am poftă de costiţă la cuptor. Am oprit două dintre ele şi mănânc cu multă salată. Deci, după cum observaţi, la salată poţi să adaugi ce vrei”, a spus Nicoleta Luciu pe Instagram.

Recent, vedeta a încurajat pe toată lumea să aibă un stil de viață sănătos și să țină un regim alimentar. „Fetelor, mi-a venit o super idee. Haideţi să începem o super dietă. Până la vară să fim foarte frumoase şi să arătăm bine în costum de baie. Ingredientul minune va fi salata. Eu propun aşa: facem salată de trei ori pe zi, în care adăugăm fiecare ce-şi doreşte: salată cu brânză, măncăm salată cu ouă, apoi salată cu carne, apoi salată cu alune', spunea ea.

Nicoleta Luciu le-a dat mai multe sfaturi urmăritoarelor sale și le-a spus cum să-și prepare salatele și ce ingrediente să folosească. „Fără pâine. Adaugi ce vrei în salată. Să te faca fericită când o mănânci. Pune și seminte. Te saturi mai repede. O să vezi cu timpul nu o să mai ai nevoie de așa multă salată la o masă. Eu în prima săptămână am făcut foarte multă la o masă. Acum sunt la jumătate din cantitatea din prima săptămână. Eram disperată că n-o să mă satur', a explicat Nicoleta Luciu.

„Să pui uleiuri. Ce ai prin casă. 2-3-4 tipuri . Important să nu pui prea mult din fiecare că iese prea grețoasă salata. Eu sunt pățită', a adăugat ea. „Mănânci de 3 ori pe zi salată cu multe legume și semințe în care pui ce vrei dar pe rând carne, ouă, pește, cartof, mazăre , porumb etc', a completat vedeta.

„Parcă e mai ușoară dieta când suntem multe', a încheiat ea.

Nicoleta Luciu face naveta pentru a-și face intervenții estetice

Chirurgia estetică nu mai este de mult un subiect tabu pentru Nicoleta Luciu. Un domeniu descoperit de ea mult mai târziu decât alte colege din showbiz, dar care i-a marcat viața semnificativ, atât din punct de vedere negativ, cât și pozitiv. Așadar, în ultima perioadă s-a vorbit mult desre transformarea Nicoletei Luciu și despre faptul că intervențiile estetice au făcut-o aproape de nerecunoscut.

Ei bine, VIVA! a aflat intervențiile secrete la care a apelat Nicoleta, nu de alta, dar vedeta a preferat să nu vorbească despre acest subiect, la modul concret, chiar dacă și-a mai postat fotografii din cabinetul medicului estetician. Și, deși mulți probabil cred că vedeta este clientă fidelă bisturiului, realitatea este cu totul alta. Nicoleta vine săptămânal în București, unde face vizite la doi medici: unul estetician și unul stomatolog.

Citește și: Cum arăta Nicoleta Luciu înainte de operaţiile estetice. La 19 ani, vedeta a fost Miss România

Citește și: Nicoleta Luciu e dependentă? Vedeta face o nouă intervenţie estetică la nivelul feţei. Schimbarea e vizibilă

FOTO: Instagram

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter