Nicoleta Luciu e dependentă? Vedeta face o nouă intervenţie estetică la nivelul feţei. Schimbarea e vizibilă

Publicat pe

Nicoleta Luciu pare că ar fi dependentă de intervenţiile estetice. Vrea un chip mereu tânăr, fără urme de imperfecţiuni, de accea apelează des la ajutorul medicului estetician. Iată că acum, ea suprinde cu o nouă intervenţie. S-a fotografiat chiar în clinică, înconjurată de doctori!

Recent, Nicoleta Luciu a dezvăluit că vine des în Bucureşti. Locuieşte La Miercurea Ciuc, departe de mondenităţile din Capitală, dar vine aici, la medicul estetician. Ce își face la estetician? Injecții pentry față și gât, menită să-i asigure fermitatea tenului. Cât de des? Săptămânal. Și tot cu aceeași frecvență, Nicoleta merge și la stomatolog.

Nu, nu pentru vreo intervenție de ordin medical, ci pentru una… tot din rațiuni estetice. Ei bine, vedeta nu era mulțumită de felul în care arăta dantura ei, astfel că a decis să-și… lungească dinții. Privind fotografiile, trebuie să recunoaștem faptul că se vede o schimbare, fără însă a fi ceva ostentativ.

Iată că acum s-a fotografiat alături de medicii ei dezvăluind că a apelat la o nouă intervenţie. „Un alt pas important in transformarea zâmbetului meu!”

Fanii ei imediat au reacţionat: „Ne place! (…) Eşti foarte frumoasă! (…)”

Ce operații estetice au schimbat-o total pe Nicoleta Luciu

Chirurgia estetică nu mai este de mult un subiect tabu pentru Nicoleta Luciu. Un domeniu descoperit de ea mult mai târziu decât alte colege din showbiz, dar care i-a marcat viața semnificativ, atât din punct de vedere negativ, cât și pozitiv. Așadar, în ultima perioadă s-a vorbit mult desre transformarea Nicoletei Luciu și despre faptul că intervențiile estetice au făcut-o aproape de nerecunoscut.

Ei bine, VIVA! a aflat intervențiile secrete la care a apelat Nicoleta, nu de alta, dar vedeta a preferat să nu vorbească despre acest subiect, la modul concret, chiar dacă și-a mai postat fotografii din cabinetul medicului estetician. Și, deși mulți probabil cred că vedeta este clientă fidelă bisturiului, realitatea este cu totul alta. Nicoleta vine săptămânal în București, unde face vizite la doi medici: unul estetician și unul stomatolog.

Foto: Facebook, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter