Nicoleta Nucă, motivul pentru care vrea să adopte un copil: "Pleacă din faptul că pentru mine..."

Publicat pe

Nicoleta Nucă a spus motivul pentru care vrea să adopte un copil. Nicoleta Nucă se află într-o relație amonioasă cu actualul partener de viață, și împreună au de gând să se căsătorească. În ceea ce privește întemeierea unei familii, artista își dorește foarte mult să adopte un copil, după modelul altor celebrități din afară, dar și din România. Nicoleta Nucă a oferit mai multe detalii pe această temă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Nucă a spus motivul pentru care vrea să adopte un copil. Nicoleta Nucă 28 de ani este fericită în plan personal alături de partenerul ei, cei doi având în plan să-și petreacă tot restul vieții împreună. Artista a vorbit recent despre planurile ei de viitor și a menționat cum va arăta nunta ei. Nicoleta Nucă vrea să aibă o familie alături de bărbatul iubit, de aceea își dorește foarte mult să adopte un copil. Iată ce o motivează pe vedetă să aibă în vedere acest aspect.

Nicoleta Nucă, motivul pentru care vrea să adopte un copil: "Pleacă din faptul că pentru mine..."Nicoleta Nucă, motivul pentru care vrea să adopte un copil: "Pleacă din faptul că pentru mine..."

Nicoleta Nucă, motivul pentru care vrea să adopte un copil

Nicoleta Nucă ar vrea să adopte un copil, întrucât artista consideră că este un gest de iubire supremă să ofere o viață mai bună unui copil abandonat. Mai multe vedete din România au decis să facă acest pas, cum ar fi cuplurile Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, sau Daciana Sârbu și Victor Ponta. Pentru Nicoleta Nucă adopția unui copil nu este un lucru ce se va întâmpla în viitorul apropiat, însă.

Citește și: Nicoleta Nucă va juca într-o producție italo-americană. Ce rol interpretează:'Filmul va apărea în 2023, m-am potrivit mănușă'

Citește și: De ce nu au mai păstrat legătura Nicoleta Nucă și Ștefan Bănică:„Am cântat doar doi ani după X Factor’

„De mulți ani am spus că mi-ar plăcea să adopt un copil și pleacă din faptul că pentru mine este gestul de iubire supremă. Așa văd eu lucrurile, ar fi o dovadă de iubire supremă să iubești un copil care nu este al tău. Încă nu m-am interesat pentru că nu este un plan pentru ceva de urmează foarte curând, este vorba mai mult de un plan de viitor”, a precizat Nicoleta Nucă pentru Wowbiz.ro.

Nicoleta Nucă vrea să facă nunta în Italia

Nicoleta vorbit despre cum și-ar dori să arate ceremonia de nuntă. Artista visează ca evenimentul să aibă loc în Italia și a menționat că va fi o ceremonie atipică, care nu va ține cont de toate tradițiile românești. Rochia de mireasă i-a dat cele mai multe bătăi de cap, vedetei, întrucât i-a fost foarte greu să se decidă, însă într-un final a optat pentru culoarea alb.

„Nu am început concret să organizăm nimic, deci nu știu ce să zic cu privire la provocări. În Italia va avea loc nunta, asta știm sigur! Nu vom respecta nimic din tradițiile românești legate de nunți. Adică la nunta noastră nu se vor regăsi obiceiuri tradiționale românești pe care le vedem în mod normal. O să fie complet atipic.

Nu m-am hotărât cum va arăta rochia. Sunt într-o dilemă momentan, extrem de mare! Aș vrea să fie un crem, ivoar cam pe acolo aș vrea să fie culoarea ei. Nu aș pleca departe de nuanța clasică”, a mărturisit Nicoleta Nucă, pentru Wowbiz.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter