Nicoleta Voicu nu vrea să mai audă de relații, după despărțirea cu scandal de Gheorghe Turda: „Am simțit trădarea”

Publicat pe

Nicoleta Voicu nu vrea să mai audă de relații, după despărțirea cu scandal de Gheorghe Turda. Nicoleta Voicu, mai puternică ca niciodată după despărțirea de Gheorghe Turda, artistul de muzică populară cu 23 de ani mai mare decât ea. Cei doi au avut o relație pasională, care din nefericire nu s-a sfârșit frumos. La acest moment Nicoleta Voicu nici nu vrea să mai audă de Gheorghe Turda și mărturisește că a trecut peste toate suferințele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Voicu nu vrea să mai audă de relații, după despărțirea cu scandal de Gheorghe Turda. Nicoleta Voicu, mai puternică ca niciodată după despărțirea de Gheorghe Turda, bărbatul alături de care a trăit o poveste de dragoste tumultoasă. Destrămarea cuplului a generat certuri între foștii parteneri, care la acest moment nici măcar nu-și mai vorbesc. În ciuda acestui moment extrem de dificil, Nicoleta Voicu a reușit să depășească această perioadă nefastă din viața ei.

Nicoleta Voicu nu vrea să mai audă de relații, după despărțirea cu scandal de Gheorghe Turda: „Am simțit trădarea'Nicoleta Voicu nu vrea să mai audă de relații, după despărțirea cu scandal de Gheorghe Turda: „Am simțit trădarea'

Nicoleta Voicu nu vrea să mai audă de relații, după despărțirea cu scandal de Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu a început un nou capitol în viața ei. Nu este vorba de o nouă relație de iubire, ci de faptul că artista și-a regăsit în sfârșit liniștea după relația tumultoasă pe care a avut cu Gheorghe Turda. Aceasta a declarat că situațiile negattive prin acre a trecut au făcut-o și mai puternică.

Eu mă simt atât de puternică acum, așa încât, cum să spun, nu mai am atașamente. Nu mă mai simt atașată de acțiunile celorlalți. Relele care mi s-au întâmplat m-au făcut mai tare. Toate au avut un scop în viață. Am trecut și peste rele…” a măsrturisit aceasta pentru Fanatik.ro.

Nicoleta Voicu s-a simțit trădată de colegele de breaslă

Nicoleta Voicu a dezvăluit și câteva întâmplări dureroase care au avut loc după despărțirea de artistul Gheorghe Turda. Aceasta a susținut că anumite colege de breaslă își exprimau susținerea față de ea într-o manieră nesinceră. Nicoleta Voicu susține că acestea căutau mai apoi să intre în grațiile fostului ei partener.

Am simțit trădarea chiar din partea colegelor de scenă, care-mi scriau unele lucruri în privat, iar apoi apăreau zâmbitoare în prezența persoanei de care m-am despărțit. Mă lăudau pe mine apoi… Au fost multe situații în care m-au făcut să simt trădarea.” a menționat Nicoleta Voicu.

Care este cel mai de încredere prieten al artistei

Nicoleta Voicu a mărturisit nu are planuri să înfieze sau să se recăsătorească. De la o vreme, artista își găsește armonia interioară în compania câinelui ei, Maxi, și a celei mai bune prietene. Ea susține că patrupedul a fost o adevărată alinare în momentele grele prin care a trecut.

Nu mai sunt la vârsta la care să înfiez. De căsătorit, nu știu ce ar mai putea să îmi aducă un om… Cel mai bun prieten este, oricum, câinele meu. Nu e vreun câine de rasă, mi l-a adus cineva, era abandonat. Am fost cu el la veterinar și, ca să vedeți ce coincidență, avea exact un an și opt luni, exact vârsta la care au am fost înfiată. Acela a fost un semn.

A fost cea mai credincioasă ființă, câinele mi-a fost mereu aproape. Dacă era o zi în care eu nu mâncam, chiar dacă avea bobițe, nici el nu mânca… Am învățat foarte multe de la o necuvântătoare, poate mai multe decât de la un om!„, a mai declarat pentru sursa citată.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter