Nicoleta Voicu s-a împăcat cu fiul ei: „Am simțit că și lui i-a fost dor de mine”

Publicat pe

Nicoleta Voicu a anunțat împăcarea anului în showbiz! Interpreta de muzică populară poate să spună acum că este fericită, din tot sufletul. După aproape doi ani de când nu și-au mai vorbit, ea și băiatul ei au îngropat „securea războiului'. În prezent, cei doi au revenit la sentimentele de odinioară și s-au și întâlnit. Iată cum a decurs revederea emoționantă între mamă-fiu!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Voicu este în culmea fericirii, după ce ea și cea mai dragă persoană, fiul ei, s-au împăcat. Au luat decizia după aproape doi ani în care au stat supărați, fără să-și vorbească. În toată această perioadă, cântăreața a avut sufletul plin de mâhnire, pentru că nu putea să ia legătură cu băiatul ei. Acum însă, Soarele a răsărit din nou pe strada ei și poate răsufla ușurată, strângându-și din nou copilul la piept.

Nicoleta Voicu s-a împăcat cu fiul ei: „Am simțit că și lui i-a fost dor de mine'Nicoleta Voicu s-a împăcat cu fiul ei: „Am simțit că și lui i-a fost dor de mine'

Supărarea dintre Nicoleta Voicu și fiul ei s-a petrecut pe data de 1 februarie, anul trecut. Băiatul ei s-a supărat pe ea după ce i-a cerut acestuia să-i achiziționeze un tort, desert care, aparent, costa destul de mult încât să-și permită să-l cumpere. Acum, aceștia au dat uitării acel episod și sunt mai fericiți ca oricând, că s-au regăsit.

Citește și: Calvarul prin care trece Nicoleta Voicu de 2 ani! A ajuns la Poliție și dă vina pe Gheorghe Turda:”Apelurile de la 12 noaptea…”

Citește și: Designerul Mihai Albu și Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorge Turda, au avut o relație:”Dacă nu eram amândoi după niște eșecuri….”

Citește și: Daniel Pavel de la Survivor s-a despărțit de iubita lui înainte de nuntă:„Nu mai formăm o pereche'

Citește și: Alina Vidican și Claude Senhoreti s-au căsătorit!Primele imagini de la nuntă

Nicoleta Voicu s-a împăcat cu fiul ei

Nicoleta Voicu a povestit, pe îndete, cum a avut loc împăcarea cu fiul ei. Ea a fost cea care a luat inițiativa, sunându-l de ziua lui de naștere. A fost foarte emoționant să-și audă copilul după un an și opt luni, mai ales că ultima perioadă, spune ea, a fost foarte grea din punct de vedere sentimental.

„A fost ziua lui de naștere pe 16 august și atunci s-a întâmplat minunea. L-am sunat, l-am auzit la telefon, i-am auzit vocea după un an și 7-8 luni. A fost emoționant, ne-am întâlnit, i-am oferit un cadou, ținem legătura.

Sunt foarte fericită, cred că a fost stropul ăla de fericire care a reușit să mă echilibreze, mi-a încărcat sufletul în perioada aceasta având în vedere că am fost hărâuită', a povestit Nicoleta Voicu pentru impact.ro.

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda nu și-a liniștit sufletul până ce nu l-a și văzut pe fiul ei. Nicoleta Voicu și băiatul ei s-au reîntâlnit în urmă cu scurt timp, iar revederea a copleșit-o de emoții. Cântăreața a povestit că parcă nu se mai sătura să-și studieze copilul și cel mai mult o bucură că a simțit că și lui i-a fost dor de ea.

„Simt că s-a vindecat o rană'

După ce ea și fiul ei au făcut pace, Nicoleta Voicu a mărturisit că acum simte că parcă o rană de pe suflet i s-a vindecat. Conform spuselor ei, acum este cel mai fericit om din lume, mai ales că se apropie iarna și vrea să-i aibă pe cei dragi alături.

„Chiar și întâlnirea cu el, a fost foarte emoționantă, după aproape doi ani de zile ne uitam unul la celălalt, ne studiam parcă unul pe celălalt, am simțit clar că și lui i-a fost dor de mine, eu nu îți mai spun.

Practic simt că s-a vindecat o rană care a supurat în continuu, timp de doi ani, de ce nu? Pentru că mai este un pic și acum vine iarnă. Așa că sunt cea mai fericită ființă din lume.', a continuat aceasta.

Sursă foto: Facebook & Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă