Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a ajuns de urgență la spital, înainte de un concert. Cum se simte acum: "I s-au făcut investigații și..."

Publicat pe

Nicu Covaci, liderul trupei Phonix a ajuns de urgență la spital, chiar înainte de a urca pe scenă. Artistul se afla la Arad și urma să susțină un concert, dar a acuzat stări de rău și a fost transportat la Spitalul Județean. Cadrele medicale au intervenit de urgență, iar după investigațiile medicale, Nicu Covaci s-a întors pe scenă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a ajuns de urgență la spital, înainte de un concert. Nicu Covaci a trecut prin momente dificile chiar înainte de a susține un concert. Liderul trupei Phoenix a ajuns pe mâinile medicilor în cursul serii de miercuri. Artistul urma să urce pe scenă, dar a acuzat stări de rău și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Arad.

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a ajuns de urgență la spital, înainte de un concert. Cum se simte acum: "I s-au făcut investigații și..."Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a ajuns de urgență la spital, înainte de un concert. Cum se simte acum: "I s-au făcut investigații și..."

Nicu Covaci se află în turneu național cu filmul Phoenix: Povestea. Miercuri, artistul a ajuns la Arad, unde s-a confruntat cu probleme de sănătate. Artistul și-a îngrijorat fanii după ce a fost transportat de urgență la spital, chiar înainte de concert.

Citește și: Horia Moculescu îi dă replica lui Nicu Covaci, după ce acesta a depus contestație la UCMR: „Uniunea Compozitorilor nu își permite să pedepsească pe cineva. Nici nu are…” / EXCLUSIV

Citește și:Nicu Covaci a depus contestație la UCMR după ce a rămas fără pensie: 'Moculescu și-a dat arama pe față și a făcut o greșeală. A destăinuit că, de fapt, eu am fost pedepsit'! / EXCLUSIV

Citește și:Delia nu mai vrea să fie implicată în momentele de roast, de la iUmor: „Nu-mi place când cineva face glume sexuale despre mine!'

Citește și:Ana Morodan, primele declarații după ce i-a fost suspendat carnetul și a fost reținută de Poliție pentru 24 de ore: „Într-adevăr, am făcut o greșeală”

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a ajuns de urgență la spital înainte de un concert

Nicu Covaci, în vârstă de 45 de ani, a ajuns la spital miercuri seara. Artistul se află în turneu național cu filmul Phoenix: Povestea, iar seara trecută s-a simțit rău chiar înainte de concert. Nicu Covaci se pregătea să urce pe scena clubului Flex, în cadrul concertului „Cei ce ne-au dat nume', dar nu a mai mers la spectacol.

Artistul a ajuns la spitalul de Urgențe din Arad. Potrivit aradon.ro, surse din cadrul spitalului au declarat că artistului i s-au făcut investigații, după care a plecat înapoi la concert, semn că se simte mai bine. „I-au făcut investigații și acum a plecat înapoi la concert',

Nicu Covaci s-a întors pe scenă

Nicu Covaci a fost transportat la spital chiar înainte de concert. Din fericire, artistul nu a avut nevoie de internare și s-a întors înapoi la spectacol. Concertul a început fără solist, iar fanii i-au transmis toate gândurile bune.

În timpul evenimentului, vocalistul trupei, Costin Adam, l-a sunat pe artist, iar toți cei prezenți i-au strigat numele și l-au încurajat. La două ore de la începerea concertului, Nicu Covaci a urcat pe scenele clubului din Arad și i-a încântat pe spectatori. Pentru a se asigura că totul va fi bine, o ambulanță a stat afară pe toată durata concertului.

Nicu Covaci a fost refuzat de Uniunea Compozitorilor din România

Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix nu a fost primit în Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România. Artistul a încercat de multe ori să intre în rândul cântăreților care fac parte din UCMR. Recent, Nicu Covaci a declarat că nu a reușit să întrunească punctajul necesar admiterii în UCMR.

„Stimate domnule Nicole Covaci. Vă informăm prin prezenta că Biroul Secției de muzică jazz/pop al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România s-a întrunit în ședință și a analizat lucrarea scrisă pe care ați susținut-o în cadrul probei de examen profesional. Solicitat candidaților care nu au studii superioare de specialitate. Lucrarea realizată de Dvs. a fost evaluat cu media de 7.60. Ceea ce o plasează sub media de promovare (8.00), conform Regulamentului privitor la admiterea în UCMR. În conformitate cu Statutul și Regulamentul UCMR, Biroul Executiv a dispos informarea DVS. cu privire la neadmiterea solicitării de a fi primit ca membru al UCMR', se arată în informarea semnată de Nicole Gheorghiță, vicepreședinte UCMR, în 13 martie 2023. 

Sursa foto: Facebook

 
Libertatea.ro
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă