Ce nume a ales Daniela Crudu pentru copilul ei: "O să fiu cea mai nebună mamă"

Publicat pe

Daniela Crudu a dezvăluit ce nume a ales pentru copilul ei. Momentan, bruneta nu știe dacă va avea băiat sau fată, așa că a ales două nume, urmând să-l aleagă pe cel potrivit, în funcție de sexul copilului. De asemenea, Daniela Crudu a specificat că va fi „cea mai nebună” mamă, iar zilele trecute spunea că va continua să câștige bani pe OnlyFans, chiar dacă este însărcinată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vedeta a dezvăluit că este foarte fericită că va deveni mamă și că ea crede că va avea un băiețel. De asemenea, fosta asistentă TV a vorbit și despre problemele pe care le-a întâmpinat încă de la începutul sarcinii.

Ce nume a ales Daniela Crudu pentru copilul ei: "O să fiu cea mai nebună mamă"Ce nume a ales Daniela Crudu pentru copilul ei: "O să fiu cea mai nebună mamă"

Ce nume a ales Daniela Crudu pentru copilul său

Daniela Crudu a luat pe toată lumea prin surprindere când a dezvăluit că este însărcinată.

„Sunt foarte fericită. Numai la asta (copil – n.r.) mă gândesc. Nu mă mai interesează nimic altceva acum. În fiecare zi se întâmplă lucruri noi cu corpul meu și sunt entuziasmată. Zici că visez. Nu-mi vine să cred. Mi se pare că e o minune', s-a exprimat Daniela Crudu.

„Da, sunt însărcinată. Săptămâna viitoare fac trei luni de sarcină. Încă nu am aflat sexul copilului', a pus Daniela Crudu.

Vedeta este însărcinată de aproximativ zece săptămâni. Nu știe, momentan, ce sex va avea copilul. Indiferent dacă va fi băiat sau fată, fosta asistentă de televiziune a decis deja ce nume îi va pune. Dacă va fi băiat, îi va pune numele David. Dacă va fi fată, o va numi Daiana, potrivit playtech.ro.

Oricum ar fi, Daniela Crudu își dorește o naștere naturală. În sinea ei, simte că bebelușul va fi băiat.

„Eu cred că e băiat pentru că noi am fost două fete și de obicei, se zice că o să iasă băiat. Eu cred că e băiat, așa simt eu. Tatăl copilului e fericit, nu are cuvinte, e și el emoționat, visează și el tot așa, ca mine. M-a luat prin surprindere, nu m-am așteptat.

M-am bucurat, că e prima dată când mi s-a întâmplat lucrul ăsta. O să vezi tu ce mămică o să fiu eu, cea mai nebună și cea mai distractivă și o să mă joc încontinuu cu el, pentru că cei mici de asta au nevoie', a mai spus Daniela Crudu.

„Să vezi ce mămică o să fiu! O să fiu cea mai nebună și cea mai distractivă. O să mă joc încontinuu cu el. Copiii de asta au nevoie', a declarat fosta asistentă TV de la „Un show păcătos', într-o intervenție la Antena Stars.

Citește și:Schimbări în Codul Muncii:cum se acordă 10 zile libere în cazul unor urgențe apărute în familie

Citește și:A murit Călin Doboș, chirurgul estetician al vedetelor, într-un grav accident rutier. Bianca Drăgușanu, clienta lui:'Sunt în stare de șoc'

Cine este tatăl copilului Danielei Crudu

De un an, Daniela Crudu trăiește o poveste discretă de dragoste alături de un bărbat mai tânăr decât ea. Iubitul brunetei are 27 de ani și machedon.

Deși există o diferență de 6 ani între ei, vârsta nu a fost un impediment în relația lor.

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja.

Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online. Sper la un copil, sincer, da, lucrăm deja.

De ce nu? Sunt fericită, iar asta e cel mai important. Supărări am avut destule, e și timpul meu', spunea Daniela Crudu despre iubitul ei. Fosta asistentă TV a renunțat la televiziune și s-a mutat în Suedia, la sora ei, Ana.

„Nu renunț, momentan, la OnlyFans, voi continua atât timp cât îmi permite sănătatea', a explicat vedeta.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter